Gledatelji će uskoro na Novoj TV po prvi put imati priliku vidjeti autentične snimke iskaza počinitelja te dosad neobjavljene policijske snimke očevida i rekonstrukcija zločina.

Gledatelji će na Novoj TV uskoro moći pratiti „Tragove“, intrigantni dokumentarno igrani serijal o najtežim i najzagonetnijim zločinima koji su se dogodili u Hrvatskoj.

„Tragovi“ su snimljeni prema istinitim događajima, a kroz razgovore s ključnim akterima te potresne autentične snimke, otkrivaju što je prethodilo nekim od najokrutnijih ubojstava koja su šokirala zemlju.

Slučajeve pratimo kroz emotivna i potresna svjedočanstva obitelji žrtava i zločinaca, njihovih prijatelja, ali i ključnih svjedoka. Kroz razgovore s policijskim istražiteljima, forenzičarima te istražnim sucima i državnim odvjetnicima, gledatelji će otkriti koji su ih tragovi doveli na vrata ozloglašenim hrvatskim zločincima i ubojicama. Serijal je sniman na autentičnim lokacijama, a uz osobne snimke i privatne fotografije događaja, gledatelji će po prvi put moći vidjeti i snimke iskaza samih počinitelja te dosad neobjavljene policijske snimke očevida i rekonstrukcija zločina. Urednik i voditelj emisije je Domagoj Mikić, dugogodišnji reporter Nove TV.

„Kroz „Tragove“ gledatelje vodimo u domove naizgled skladnih obitelji čije sudbine lede krv u žilama. Priče su to o misterioznim nestancima, paklenim planovima, ljubavnim zapletima koji su zauvijek promijenili nečije živote i postali dio crne kronike. Naše kamere donose pogled iza policijske trake i gledateljima otkrivaju detalje dosad poznate samo istražiteljima. Prvi put u Hrvatskoj, javnost će imati priliku vidjeti autentične snimke ispitivanja zločinaca koji će veći dio života provesti iza rešetaka. Kroz razgovor s istražiteljima, sudskim vještacima, obiteljima i prijateljima, „Tragovi“ otkrivaju pozadinu zločinačkih umova i dokazuju da savršen zločin ne postoji“, najavljuje Domagoj Mikić.






 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju