Portal zaokružio uspješnu 2022. godinu!

Nakon obaranja rekorda čitanosti kojim je showbuzz.hr zaokružio uspješnu 2022. godinu, u redakciju najčitanijeg showbiz portala u zemlji stiglo je prestižno međunarodno priznanje Web Excellence Award za njegovo redizajnirano sučelje. Osluškujući potrebe čitatelja, krajem listopada prošle godine showbuzz.hr predstavio je svoje novo ruho koje omogućava jednostavno, modernizirano i pregledno praćenje najnovijih vijesti iz svijeta poznatih i slavnih, a uspješnost redizajna, osim ove ugledne nagrade, potvrđuju i značajan porast čitanosti te rekordnih 1.6 milijuna stvarnih korisnika u prosincu, čime je ostvaren i novi rekord tržišta.

Preko 1200 prijavljenih radova iz cijelog svijeta konkuriralo je za nagrade Web Excellence Award, a osvojeno prvo mjesto u kategoriji Website/ Lifestyle dokazuje da je kvaliteta redizajna portala showbuzz.hr prepoznata na međunarodnoj razini.

„Izuzetno nam je drago što je showbuzz.hr nakon redizajna zasjao u vizualno i funkcionalno pristupačnijem ruhu, a kroz bogati sadržaj svojim čitateljima nastavlja svakodnevno donositi ono najbolje iz svijeta showbiza. Prošlu smo godinu zaokružili rekordnom čitanosti, a novu godinu započinjemo bogatiji za ovo međunarodno priznanje. Posebna je čast što je struka prepoznala kvalitetu redizajna, a ovaj uspjeh dodatan je poticaj da nastavimo predvoditi trendove i pomicati granice u medijskoj industriji“, izjavio je Domagoj Repač, voditelj upravljanja projektima Novih medija Nove TV.

Novi intuitivni dizajn, interaktivnu prezentaciju sadržaja i atraktivno korisničko sučelje za foto i video galeriju izradio je stručni tim tvrtke Undabot, a osvježeni izgled stranice pridobio je ne samo povjerenje brojnih čitatelja, već i naklonost zajednice za web dizajn, što dodatno potvrđuje da portal podiže standard u donošenju najboljeg showbiz sadržaja.

„Iznimno mi je drago da je visoka razina kvalitete korisničkog sučelja prepoznata u dizajn zajednici koja je projektu dodijelila Web Excellence Awards. Veliko hvala i iskrene čestitke našem dragom klijentu Novoj TV i pohvale cijelom Undabot timu“, poručio je Hrvoje Kapetanović, glavni izvršni direktor tvrtke Undabot.

Nagrade Web Excellence, koje dodjeljuje Web Academy of Digital Arts and Media (WEDAM), pokrenute su s ciljem da potaknu izvrsnost i postave visoke standarde za kreativne, tehničke i profesionalne projekte i web stranice, a dodjeljuju se u raznim kategorijama za iznimne marketinške projekte, web stranice, mobilne aplikacije, kampanje na društvenim mrežama i brojne druge.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju