Ana Malbaša nova članica novinarskog tima emisije.

Ana Malbaša, novinarka s bogatim iskustvom u istraživačkom novinarstvu, nova je snaga redakcije 'Provjerenog'. Malbaša se tako pridružila novinarskom timu emisije koja i u 11. sezoni, pod uredničkom palicom Ivane Paradžiković, svakog četvrtka donosi potresne, ali i inspirativne priče građana.



„Sretna sam što imam priliku biti dio najgledanijeg informativnog programa u zemlji, a posebna mi je čast što novinarsku karijeru nastavljam u društvu vrijedne i hrabre ekipe 'Provjerenog'. Uz ljubav prema istraživačkom novinarstvu i stav kako je dužnost novinara tragati za istinom, vjerujem da ću doprinijeti kvaliteti emisije i njezinoj borbi za bolje i pravednije društvo“, rekla je Malbaša.

29-godišnja novinarka diplomirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a radno je iskustvo stjecala u političkim tjednicima Aktual i Nacional. Tri godine provela je na HRT-u gdje je, za informativne, gospodarske i istraživačke emisije kao što su „Što vas žulja“ i „Potrošački kod“, uz dnevno-političke teme radila i istraživačke reportaže o problemima građana, radničkim pravima te netransparentnom poslovanju tvrtki i institucija.



U 'Provjerenom', koji je u 11. sezonu ušao s odličnom gledanošću i u prosjeku ostvaruje 39,7 posto udjela u gledanosti, Malbaša će obrađivati različite istraživačke teme, a njezin prvi prilog o gradskim autobusima koji su potencijalno opasni za putnike zbog upitne tehničke ispravnosti gledatelji mogu pogledati već ovog četvrtka.

Izvor: AGB Nielsen
Period: 7. – 14. rujna 2017.
Ciljna skupina: 4+


Emisiju
'Provjereno' ne propustite svakog četvrtka na Novoj TV.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju