Čitava lepeza raznovrsnih talenata očekuje nas u večerašnjoj emisiji!

Deset je polufinalista. Vidjet ćemo pjevače, plesače, mađioničare i čak dva zlatna gumba, međutim samo će njih troje postati finalisti!

U večerašnjoj polufinalnoj emisiji vidjet ćemo čak dva zlatna gumba. To su Marko Antolović kojem je Martina Tomčić pritisnula zlatnu gljivu te Transform crew kojeg je Maja Šuput plasirala direktno u polufinale.

Osim njih nastupit će i pjevači čije će vas glasovne sposobnosti oduševiti! Djevojka nevjerojatnog glasa Emina Bajtarević predstavit će se u malo drugačijem svjetlu te rođeni zabavljač Petar Jojić ovoga puta priprema baladu.

Svi su se oduševili njenom audicijskom izvedbom, a u polufinale dovest će i pojačanje! Trbušna plesačica Nikolina Stepić priprema pravo iznenađenje, a duo Edi i Adna ostaju dosljedni svojoj jakoj energiji. ''Želimo pokazati koliko smo dobri plesači'', poručuju.

Sarajevo drum orchestra ispunit će dano obećanje na audiciji te pripremaju još veći spektakl, kao i twirling prvak Benjamin Iličić.

S akrobacijama u zraku vidjet ćemo desetogodišnju Rozu Pikutić, a u svijet magije odvest će nas Tin Golubić.

Ne propustite večerašnju drugu polufinalnu emisiju Supertalenta, a sve što se događa iza kulisa otkriva nam Mia Kovačić!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju