Ne propustite duhovitu priču o čovjeku koji odluči promijeniti svoj život!

'Reci da' je američka filmska komedija snimljena 2008. u režiji Peytona Reeda. Zaplet je inspiriran istoimenom humorističko-memoarskom knjigom britanskog pisca Dannyja Wallacea. Film, u kome je glavnog protagonista tumačio Jim Carrey, doživio odlične kritike i komercijalni uspjeh.Kad mu stranac u autobusu kaže da ljudima počne odgovarati potvrdno i govoriti ´Da´, radijski producent Danny Wallace, kojeg u filmu 'Reci da' tumači Jim Carrey situaciju shvati preozbiljno. Pristane na izazov da će u narednih godinu dana na sve upite odgovarati pozitivnim odgovorom.

Potvrdno odgovori djeliteljima letaka, kreditnim bankama, nagradnim igrama, internet ponudama. Čak prisustvuje i sastanku grupe ljudi koja vjeruje da su izvanzemaljci sagradili piramide u Egiptu. Wallace pristane na svaki izlazak i pozivnicu, a potvrdni odgovori mu pomognu i u poslovnom životu. Možda je ova priča čudnija od fikcije, ali svaki šaljivi trenutak je istinit!

Scenarij filma je rađen prema autobiografiji britanskog pisca Dannyja Wallacea, novinara koji je godinu dana na sve upite odgovarao s 'Da'. Film je 2009. godine osvojio nagradu MTV Movie te BMI Film i TV nagradu.

Kritičari kao jednu od najboljih scena iz komedija, navode upravo onu iz filma 'Reci da'.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju