Nakon apokalipse, na Farmu stiže 18 kandidata.

 Najgledaniji reality show 'Farma', vraća se u šestoj sezoni. Izdržljivost, snaga, odlučnost ove godine pomiču se do krajnjih granica, a opstanak na farmi trebat će se itekako – zaslužiti.
S novom sezonom dolaze i brojni noviteti, a život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali.


 

U avanturu života upustit će se 18 kandidata koji stupivši na farmu postaju farmeri, a ono što će ih dočekati neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Staro imanje Farme poharala je apokalipsa. Razrušeni krovovi, izbijeni prozori i vrata, razbacana ograda, iščupano korijenje stabala - samo su neki od prizora koji će dočekati farmere šeste sezone, a njihov prvi zadatak bit će preživjeti katastrofu i obnoviti farmu prikladnu življenja na njoj. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

 
 

Hit reality show, premijerno emitiran 2008. godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, a posljednje dvije sezone, nakon nekoliko godina stanke ostvarile su izuzetan uspjeh, pa su tako četvrta i peta sezona 'Farme' bile najgledaniji reality show u Hrvatskoj.
Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen dogodovštine farmera u posljednjoj sezoni svakodnevno je u prosjeku pratilo oko 570 tisuća gledatelja.

Ne propustite  Farmu od 16. rujna na Novoj TV

Izvor: AGB Nielsen
TG: 4+; Period: 04.09.2016.-23.12.2016.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju