Farmeri su otišli na more, ali ne i na odmor.

Tamo gdje zlatno sunce sja, gdje se u zraku osjeti miris soli, gdje zrije grožđe i raste maslina – u srcu Dalmacije smjestila se nova farma, ove godine s novim imenom 'Farma More i Maslina', a koje sve čari krije te što donosi nova sezona gledatelji Nove TV uskoro će moći doznati u najgledanijem reality showu u Hrvatskoj.



Novi stanovnici najpoznatijeg imanja u zemlji zasigurno će uživati u svim blagodatima nove lokacije koja odiše posebnom čarolijom, no kako bi se istinski mogli prepustiti slatkoj dokolici i uživati u mediteranskom stilu života u prekrasnom pejsažu, morat će i zasukati rukave. Pred novim farmerima brojni su izazovi, a kako će se u njima snaći ostaje nam za vidjeti.



Osim nove lokacije, Farma u novoj sezoni donosi i brojne novitete. Tako sada postaje moderna farma s tekućom vodom i suvremenom tehnologijom. S ovim zaokretom u produkciji koji donosi jedan potpuno novi doživljaj i uzbuđenje, farmerima obavljanje svakodnevnih zadataka, kao i sam život na farmi, bit će utoliko olakšan, a hoće li znati iskoristiti blagodati suvremenosti u obavljanju farmerskih zadataka, gledatelji će moći uskoro doznati u programu Nove TV u showu 'Farma More i Maslina'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju