Frano Ridjan uz Miu Kovačić vodit će show.

Poznati televizijski voditelj, Frano Ridjan, uskače u svoju novu avanturu te ćemo ga od ponedjeljka 5. listopada uz Miu Kovačić gledati u ulozi voditelja shwa Farma More i Maslina. Frano i Mia će tako voditi farmere kroz cijeli show, održavati s njima obiteljske sastanke, paziti na red i međusobne odnose te na koncu ispratiti ih s najpoznatijeg imanja.



''Zahvalan sam što mi se pružila prilika da u tako kratkom vremenskom periodu vodim najgledanije televizijske programe. Posebno me veseli činjenica što ću imati priliku raditi s kolegicom Kovačić koja je doajenka Farme. Također sam sretan što ću upoznati naše kandidate u atipičnim uvjetima i osjetiti kako to funkcionira Hrvatska u malom. Očekujem da neće biti patvoreni, nego iskreni i korektni kako bi najbolji i najspretniji stigao ili stigla do pobjede'', kazao je Frano i zaključio: ''U ovakvom projektu ništa ne funkcionira bez timskog rada pa me raduje što ću od kolega naučiti kako se naš posao kvalitetno radi na terenu.''



Osim Mie i Frane, na farmu će povremeno dolaziti i mentor Jure Čudina koji će brinuti o natjecateljima, nadzirati ih, savjetovati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.



Svojim radom i upornošću farmeri će dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna, a kako će izgledati njihova borba, život, opstanak i suživot na farmi gledatelji će imati priliku pratiti od ponedjeljka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju