Veliki obožavatelj Martina Lawrencea!

Jedan među mnogim obožavateljima Martina Lawrencea je i sam reper Kendrick Lamar. Koliki je fan pokazao je na snimanju jednog intervjua. Kada je u emisiji bio upitan što radi nakon svojih koncerata, Lamar je odgovorio: „Gledam Martina“. Zbunjena novinarka nije bila upoznata s Martinom i to je razbjesnilo Lamara toliko da je otišao sa seta usred snimanja. Martin Lawrence osvrnuo se na taj događaj vrlo skromnim riječima, naime rekao je kako je počašćen što ima cijelu novu generaciju koja i dalje prati njega i njegove radove. Tu je njegovu reakciju popularnom glumcu Martinu Lawrenceu pokazao i TV voditelj Jimmy Fallon:

Izvrsnog stand up komičara i glumca Martina Lawrencea možete pogledati u urnebesnoj komediji „Crni vitez“. Garantiramo vam da će vas nasmijati do suza i ako već niste obožavatelj Martina nakon ovog filma mogli biste postati.

Jamal Walker (Martin Lawrence) je gubitnik bez perspektive koji obavlja bezvezni posao u starom zabavnom parku srednjovjekovne tematike. No doći će do neočekivane promjene! Jamal pronalazi medaljon koji ga odvodi u Englesku 14. stoljeća. Ubrzo otkriva da mu moderni stil života iz geta ne može puno pomoći u renesansnom razdoblju. Jamal, kojega svi smatraju Francuzom zbog specifične odjeće i govora, sprijateljit će se sa zgodnom Victoriom (Marsha Thomason) koja se neustrašivo bori za pravdu te s Knolteom (Tom Wilkinson), alkoholičarem i bivšim vitezom koji je iznevjerio kraljicu dopustivši da je zao suparnik zbaci s prijestolja. Jamal će morati postati ni manje ni više nego crni vitez kako bi spasio voljenu Victoriu…

Urnbesnu komediju "Crni vitez" ne propustite u utorak, u večernjem terminu, na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju