Veliki obožavatelj Martina Lawrencea!

Jedan od mnogih obožavatelja Martina Lawrencea i sam je reper Kendrick Lamar. Koliki je fan pokazao je na snimanju jednog intervjua. Kada je u emisiji bio upitan što radi nakon svojih koncerata, Lamar je odgovorio: "Gledam Martina". Zbunjena novinarka nije bila upoznata s "Martinom" i to je toliko razbjesnilo Lamara da je otišao sa seta usred snimanja.

Martin Lawrence osvrnuo se na taj događaj vrlo skromnim riječima. Rekao je kako je počašćen što ima cijelu novu generaciju koja i dalje prati njega i njegove radove. Lamarovu reakciju popularnom je glumcu pokazao TV voditelj Jimmy Fallon:

Izvrsnog stand up komičara i glumca Martina Lawrencea možete pogledati u urnebesnoj komediji "Crni vitez" koja će vas zasigurno nasmijati do suza. A ako već niste Lawrenceov obožavatelj, nakon ovog filma mogli biste to postati!

Jamal Walker (Martin Lawrence) gubitnik je bez perspektive koji obavlja bezvezni posao u starom zabavnom parku srednjovjekovne tematike. No, doći će do neočekivane promjene! Jamal pronalazi medaljon koji ga odvodi u Englesku 14. stoljeća. Ubrzo otkriva da mu moderni stil života iz geta ne može puno pomoći u renesansnom razdoblju.

Jamal, kojega svi smatraju Francuzom zbog specifične odjeće i govora, sprijateljit će se sa zgodnom Victoriom (Marsha Thomason) koja se neustrašivo bori za pravdu te s Knolteom (Tom Wilkinson), alkoholičarom i bivšim vitezom koji je iznevjerio kraljicu dopustivši da je zao suparnik zbaci s prijestolja. Jamal će morati postati ni manje ni više nego crni vitez kako bi spasio voljenu Victoriu…

Urnbesnu komediju "Crni vitez" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju