Zgodni Birkan Sokullu nama poznatiji kao Kerim ima iza sebe jedan propali brak s nama dobro poznatom glumicom...

Kada su ga upitali kakve žene voli, odgovorio je - 'Sviđaju mi se dinamične, zabavne i lijepe žene jakog karaktera. Vjerojatno zato što sam ja potpuno drukčiji: staložen, povučen i pomalo sramežljivi boem' - rekao je Birkan Sokullu, nama poznatiji kao Kerim u jednom intervjuu.



Iako njegova bivša žena savršeno odgovara ovom opisu, taj brak je naglo propao. Naime, u ranim dvadesetima zaljubio se u glumicu Asli Enver koja u seriji “Istanbulska nevjesta” tumači lik Sureje kojom se - nakon dvije godine hodanja - oženio 2012. Djelovali su kao skladan i zaljubljeni par te je vijest da se nakon tri godine braka razvode došla kao grom iz vedra neba. Zahtjev je podnijela Asli Enver zbog “nepremostivih razlika u karakteru i dubokog nerazumijevanja”.

Nakon razvoda od glumca i manekena, turska glumica izjavila je kako u ljubav više ne vjeruje. O razvodu braka nisu javno govorili. Medijima su poslali priopćenje u kojem je, među ostalim, stajalo da će bivši supružnici i nakon razvoda njegovati prijateljski odnos te da će trogodišnji brak pamtiti samo po lijepome.

Jeste li vi znali da je ovo dvoje glumaca bilo u braku?

glasova:

Jedna vrlo dinamična, zabavna i lijepa žena jakog karaktera je i Hulija iz serije 'Djevojka sa sela'. Kako je izgledao njihov romantični 'bijeg' pogledajte u videu:


 

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju