Matej je svojom odlukom iznenadio mnoge, Roberto i Ozren nisu ga štedili s komentarima...

Maja Milišić treća je farmerica koja je napustila Farmu. S obzirom na to da je dvoboj mješoviti, odnosno muško – ženski, Maja kao druga duelistica mogla je birati ili dvoboj izdržljivosti ili dvoboj snage, a izabrala je dvoboj izdržljivosti u kojemu su ona i Matej morali u objema rukama, vodoravno od tijela, što duže držati kantu u kojoj je bilo po litru vode. Matej se pokazao izdržljivijim i pobjedom si osigurao ostanak na farmi i imunitet idućega tjedna.



„Muškarac nisi Matej i to je to. To je sve što imam za reći!“, poručila je Maja Mateju na što joj je on odgovorio da svatko igra igru, pa tako i on.



Prije nego li je napustila farmu, Maja se obratila svojim farmerima. „Što da vam kažem? Držite se ekipa, sve znate, volim vas sve i nedostajat ćete mi svi. Vidimo se nekom drugom prilikom!“, kazala je Maja i postavila Kristinu za gazdaricu u idućem tjednu. „Uopće mi nije drago što sam gazdarica jer nisam htjela da Maja izađe. Jedno je igrati pošteno, a ovo je bilo baš nisko i nepošteno, pa onda ćemo tako nastaviti igrati.“ 

Tko je u pravu?

glasova:



Pogledajte kako je izgledao dvoboj: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju