Ispali su Glorija i Domagoj.

Nakon dugotrajnog vijećanja, parovi s imunitetom odabrali su koga će nominirati. Robert i Anja odlučili su igrati na sreću te baciti kocku i na taj način odabrali su Gloriju i Domagoja, dok su Nino i Martina odlučili nominirati Nicol i Ronalda.



„Mislim da nas svi imaju na piku i da će se to moći očekivati i dalje, ali uopće me nije strah više. Oni samo traže razlog, sad su ga i dobili, na tu svađu su svi skočili“, izjavila je Nicol nakon nominacije. „Nije kocka odlučila nego izazovi, bili su najlošiji među njima, a Ronaldovo ponašanje je zasmetalo svima, pa tako i nama. Ronald se prema Nicol ponašao tako da se derao i opsovao joj majku“, opravdala je svoju i Ninovu odluku Martina. „Ne kažem da se dobro ponio, ali on je takav. Ronald je real, on se ne želi pretvarati“, branila je svog partnera Nicol i dodala kako su neki parovi samo čekali da njih dvoje „kiksaju“ iz razloga što ih ne vole.

Nakon eliminacijskog kviza priliku za osvajanje 200 tisuća kuna izgubili su Glorija i Domagoj. „Bedara mi je što ostaju gluplji ljudi od mene“, izjavila je Glorija i dodala kako je jako razočarana ishodom. Domagoju je također žao zbog završetka igre. „Žao mi je što smo ispali jer sam tu stekao neke od najboljih prijatelja koje sam ikad imao“, rekao je. Njihovi protivnici nisu birali riječi nakon što su ih uspjeli pobijediti. „Dobili su što su zaslužili“, slavodobitno je uzviknula Nicol nakon eliminacijskog kviza u kojem su Ronald i ona odnijeli pobjedu.

Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji:



Kakvo je stanje u vili nakon posljednjeg izbacivanja i kakvi zadaci očekuju ostale parove ne propustite pogledati u novom izdanju showa 'Ljepotice i genijalci!'


Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju