Šestu epizodu Supertalenta ne propustite gledati u nedjelju na Novoj TV!

Ove nedjelje na rasporedu je još jedna audicijska epizoda Supertalenta koja garantira večer punu zabave uz nove kandidate i njihove jedinstvene talente. Još je jedan zlatni gumb ostao neiskorišten, a tko će ovoga puta zasjati na pozornici, tek ostaje za vidjeti.

Osvježenje na pozornicu Supertalenta donijet će Trio Šubarić, skupina koju čine braća blizanci Tomislav, Adrian i Gabriel. „Mi smo tri brata, odnosno trojke“, predstavit će se 11-godišnji Šubarići koji će pokazati kako izgleda kada sva trojica zasviraju klavir u isto vrijeme. Za klavir će sjesti i Ivan Bošnjak koji će otpjevati svoju verziju svjetski poznate talijanske pjesme. „Mislim da ću iznenaditi malo drugačijim stilom“, poručuje Ivan koji za sebe kaže da je pozitivac s velikom količinom energije.

Za još malo svirke pobrinut će se Shasha Cui koja dolazi iz Kine, a već pet godina ima hrvatsku adresu. Shasha se već godinama bavi pjevanjem i sviranjem violine, a pred žirijem će izvesti zahtjevnu pjesmu koju je Martina nazvala himnom pop pjesama.

Svojim će glasom simpatije žirija nastojati pridobiti i Nina Martina Korbar koja će na pozornicu Supertalenta stati s inspirativnom pričom. U show se prijavila jer smatra da je glazba dio nje, a dosad je strpljivo čekala svoju priliku da stane pod svjetla reflektora. „Nekako me kilaža sputavala i cijelo vrijeme sam čekala neki pravi trenutak da krenem. Možda nisam bila svjesna da nisam imala dovoljno samopouzdanja krenuti“, poručuje Nina Martina.

Svoje plesne pokrete pokazat će Virovitičke mažoretkinje koje će se pojaviti u šarenom kostimiranom izdanju uz nekoliko scenskih rekvizita, dok će akrobatske vještine demonstrirati Marwen Torkhani koji je u Tunisu upoznao suprugu zbog koje se preselio u Split.

Talentom brzog slikanja predstavit će se Dejan Šebeštijan koji svakodnevno crta preko sedam sati. Iako je po struci fizioterapeut koji je u prošlosti prošao bodybuilding fazu tijekom koje je sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u Kopru gdje je osvojio peto mjesto, odlučio se u potpunosti posvetiti umjetnosti, a na njegovom platnu pojavit će se poznato lice naslikano u svega nekoliko minuta.

Za dozu mađioničarskih trikova pobrinut će se Elvis Karahodović koji je ime dobio prema slavnom Elvisu Presleyju. Njegova su specijalnost trikovi s kartama, a hoće li svojom interaktivnom točkom impresionirati žiri, ne propustite doznati u ovotjednoj epizodi Supertalenta!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju