Nova TV donosi napetu i neodoljivu priču o intrigama, osveti, ljubavi i obiteljskim vezama koja će gledatelje sasvim sigurno prikovati uz male ekrane.

Gulru se rodila u jednoj od rubnih četvrti Istanbula i odrasla u pomoćnoj kućici vile u kojoj njezin otac radi kao vrtlar. Usprkos velikim snovima koji su proklijali u vrtu zasljepljujuće vile, jednom nogom i dalje čvrsto stoji u svojem skromnom susjedstvu. Gulru, koja živi između vile i susjedstva, zapravo ima svoj vlastiti mali svijet. Opasni momak iz susjedstva, njezina ljubav iz djetinjstva, Mert, otac Salih koji s puno ljubavi strepi nad njom, sestre koje su joj svaka komad duše i problematični sin iz vile, njezin najdraži prijatelj Sinan, junaci su Gulruina malog svijeta.

Međutim, tu je još netko, a Gulruin svijet se vrti oko nje. Gulru od djetinjstva obožava Gulfem Sipahi, lijepu kćer iz vile. To divljenje koje njezina obitelj i Mert nimalo ne odobravaju, ponovno se rasplamsa kad se Gulfem nakon mnogo godina vrati u vilu. Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova posljednja želja bila je da ona ostane živjeti sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prijestolnici, što se njoj nimalo ne dopada. Jedina koja je sretna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu upravo je Gulru, ali uskoro doživljava razočaranje. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocjenu ogrlicu. 

Duboko razočarana i povrijeđena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu - odlučuje preoteti Gulfem sve što ima. Gulruin put koja čini sve što je u njezinoj moći kako bi se svidjela Gulfem, presijeca se s onime Omera Hekimoglua, Gulfemine najveće ljubavi koja joj je slomila srce. Dio njezinog paklenog plana upravo je zavođenje Omera koji je Gulfemina jedina ljubav. Neuobičajen susret Gulru i karizmatičng Omera naglavce će izokrenuti san i javu u malom svijetu mlade djevojke. Iako ga je željela iskoristiti samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u Omera i tu se situacija počinje da se komplicira. Nevino divljenje i veliki snovi iskaču iz tračnica i počinje rat ruža. Ni za malenu četvrt ni za velebnu vilu ne postoji način da ga izbjegnu.

 

Dvije žene u borbi za ljubav jednog muškarca. Nekada uzor, a sada rival. Gulfem je slavna svjetska modna kreatorica, baš sve o čemu je mala Gurlu uvijek maštala. Ljubav, prosidba i eksplozije osjećaja - na što smo sve spremni radi osvete? Borba je početak rata, a u ratu i ljubavi je sve dozvoljeno.

Novu dinamična, uzbudljivu i napetu ljubavnu priču o ratu i ljubavi 'Rat ruža' pratite na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju