Jedva čekamo novu epizodu Supertalenta.

 Natjecanju za titulu devetog supertalenta ove nedjelje priključit će se zanimljiva grupa raspjevanih profesora iz Zadra koja će se predstaviti pod nazivom Vokalni ansambl glazbene škole Blagoje Bersa. Da profesorski posao može biti itekako zabavan, dokazuju članovi ove vesele skupine kojima pjevanje nije temeljni predmet struke, pa se među njima mogu naći profesori gitare, trube, klavira, violine i plesa. Budući da nastava ponekad može biti stresna, profesori glazbene škole Blagoje Bersa došli su na ideju da se počnu okupljati kako bi se uz pjesmu zajedno opustili, zabavili i nasmijali. Stoga, kada posljednji učenik otiđe kući, oni zatvaraju glazbenu školu, a hodnicima se tada ore najveći hitovi.

Nakon što su učenici doznali za njihova okupljanja, profesori su sa svojom malom tajnom odlučili izaći u javnost tako što su na YouTube-u objavili video pod nazivom „Kad nastavnici zapjevaju“ koji je izazvao pregršt pozitivnih reakcija. „Svaka čast na hrabrosti. Rade super kao profesori, a uz to su i odlični ljudi i super motivacija za učenike“, poručuje ravnateljica škole Branka Višić Karavida.
Sada su se odlučili za još veći korak, a njihov voditelj Dražen Habuš poručuje da su se na Supertalent prijavili kako bi pokazali djeci i roditeljima da nisu baš strogi.

Dolaskom na pozornicu u zeleno-bijelom izdanju već će na prvi pogled privući pažnju žirija, a njihov će nastup s nestrpljenjem čekati Martina koja će poručiti: „Moram priznati da sam baš uzbuđena i sretna, pa ću vam poželjeti sreću i dajte doista sve od sebe“.

Hoće li raspjevani profesori, nakon što su pozitivno iznenadili svoje učenike, oduševiti i članove žirija, doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju