Novu seriju pratite od 5. srpnja

Nova turska hit serija „U plamenu“ snimljena prema francuskoj inačici mini serije Le Bazar de la Charité nastaloj prema stvarnom događaju, od idućeg ponedjeljka bit će prikazana u programu Nove TV, a odlični će glumci gledatelje uvesti u dramatične prizore te ih cijelo vrijeme držati u napetosti.

Radnja serije zasniva se na istinitom događaju, požaru koji je buknuo na Bazar de la Charité u Parizu, u svibnju 1897. godine, te promijenio mnoge sudbine.

Iako bazirana na događaju od prije više od 120 godina, serija „U plamenu“ (Alev Alev) na izvrstan je način obradila još uvijek goruću temu u društvu s kojom se u koštac uhvatila talentirana glumačka postava predvođena glumicom Demet Evgar. Ona je u seriji utjelovila odvažnu Džemre. O posebnosti serije „U plamenu“ je rekla: ''Serija „U plamenu“ bila je vrlo poučna za mene. S tim sam projektom otvorila neka svoja skroz druga vrata. 'I sama Demet u brojnim intervjuima progovara o položaju žena kako u Turskoj, tako i u svijetu, pa je ova uloga kao stvorena za nju.''

U seriji će gledatelji pratiti i talentiranu Dilan Čiček Deniz koja je utjelovila bogatašicu Ruju. Potpuno suprotno od lika kojeg glumi, Dilan je za život zarađivala od rane mladosti, od kad se sa 13 godina javila u modnu agenciju te postala hostesa. Mladu glumicu Hazar Eguclu koja ističe kako vjeruje da gluma zahtijeva vojničku disciplinu, gledat ćemo u ulozi Čiček.

Tu su i zapažene snažne muške uloge. Uvjerljivog Džihangira Džehajna gledat ćemo kao hrabrog Omera kojeg život nije mazio. „Omer kojega glumim podsjeća na Džihangira nakon što je nešto postigao. Nije impulzivan, dobar je. Od nekih stvari ne odustaje, ne skreće na krivi put kako bi riješio svoje probleme. Ima i loših strana, no iako je gorak, nije truo. Zbog toga mi je blizak“, riječi su kojima je opisao svoj lik u seriji.

U seriji „U plamenu“ gledatelji će pratiti kako Džemre s kćeri pokušava pobjeći iz nasilnog braka. Ruja se u svom lijepom, privilegiranom životu nikada prije nije suočila s gorkom istinom, a sada je više ne može izbjeći, dok će Čiček, koja bi mogla izgubiti svoj identitet i ljepotu, pokušavati iznova započeti sretan život. Ove tri žene veoma različitih osobnosti i priča susreću se tijekom požara. Nakon što se plamen ugasi, ništa više neće biti isto. Njihovi putovi završavaju u stvarnom svijetu gdje kreću iznova, tragaju za pravom ljubavi i upoznaju sve aspekte života, i dobre i loše. Za to vrijeme, destruktivni i zlobni Čelebi, bogati, karizmatični i privilegirani čovjek koji djeluje uzorno, dašće im za vratom.

Seriju „U plamenu“ sa snažnom pričom i odličnom glumačkom postavom ne propustite na Novoj TV od ponedjeljka, 5. srpnja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju