Prvi makeover izazov.

U emisiji smo mogli vidjeti i prvi makeover izazov – radikalnu fizičku transformaciju muških kandidata. Prvi je transformiran Nino, a djevojke su ostale u pozitivnom šoku kad su ga ugladale. „Sad će ga ganjati male klinkice, sto posto“, rekla je Adriana. „Prvi dojam: wow! Ali ono, baš wow!“, izjavila je Ena i dodala kako Nino ima prelijepo lice. „Ima taj baby face i dalje, super je, baš je genijalan“, rekla je Nicol nakon što je Nino pokazao svoj novi izgled.



Osim Nina, makeover je dobio i Anton te sve oduševio novim izgledom. „Ako je za Nina bilo wow, onda je ovo wow, wow, wow! Baš se vidi da isijava koliko je zadovoljan“, kazala je Ena. „Anton je baš lijep, lijep ko Johnny Depp“, dodala je Adriana. I Anton je prezadovoljan svojom transformacijom. „Genijalno se osjećam, dugo se nisam osjećao ovako lijepo. Osjećam se puno bolje iznutra!“, kazao je.




Najzanimljvije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Sljedeća epizoda nosi novi izazov: muškarci će morati dizajnirati izgled noćnih ormarića koje su sklopile njihove partnerice u ovoj emisiji, a njihov uspjeh ocijenit će i poseban gost emisije: dizajner interijera Matteo Cetinski. 

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju