Dosjetke, anegdote, pošalice i novi nadimci kandidata showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' zabavljaju nas iz emisije u emisiju!

Nakon što smo ustanovili da su TLZP gifovi senzacionalni te polučuju zavidan uspjeh show ''Tvoje lice zvuči poznato'' i dalje oduševljava na digitalnim platformama.

via GIPHY

Donosim vam TLZP memeove! Za one koji nisu znali to su šaljive slike, videi ili tekstovi koje korisnici interneta, a osobito ljubitelji društvenih mreža, rado dijele i na taj način postaju viralni.

Tako je primjerice Mario Petreković oduševljen transformacijom Maje Bajamić u Sennu M, nju prozvao Baja M. Na tu se šalu Maja osvrnula rekavši kako definitivno i za njega mora smisliti zabavan nadimak.

Pobjedu Katarine Baban dugo smo čekali i veselili smo joj se pa je red da i ona dobije prikladnu sliku!

Velika želja Damira Poljičaka bila je utjeloviti opernog virtuoza Luciana Pavarottija, a u toj je izvedbi pokazao čitavu lepezu svojih pjevačkih talenata.

Iako se Davor Dretar Drele sjajno snalazi u ženskim transformacija u šestoj je epizodi postao popularni Britanac koji je osvojio veliki broj glazbenih nagrada - Ed Sheeran.

Nakon njenog nastupa letjele su stolice, tada je i pobijedila pa se s pravom može reći Vilenica Ana Nirvana!

Najviše me nasmijalo...

glasova:

Što li će tek donijeti nova epizoda, kojim ćemo se nastupima smijati, a koji će nas raznježiti ne propustite već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju