Deseti rođendan portala Punkufer.

Punkufer.hr, vodeći specijalizirani portal za putovanja i gastronomiju, obilježava deset godina uspješnog postojanja. Tijekom proteklog desetljeća, ovaj iznimno popularan portal postao je simbol otkrivanja novih destinacija, nadahnuća i senzacionalnih okusa širom svijeta.

Svoju priču započeo je 2013. godine, kada se oformila mala, ali strastvena redakcija kako bi podijelila svoje iskustvo i znanje s drugima. Tako je rođen punkufer.hr - online platforma koja je postala istinski izvor otkrivanja skrivenih kutaka svijeta, bilo da se radilo o tajanstvenim restoranima, autentičnim delicijama ili neistraženim destinacijama koje su privlačile putnike.

Kroz godine, punkufer.hr je neprestano rastao i razvijao se. Stručni tim novinara predvođen urednikom Srđanom Brajkovićem posvetio je mnogo truda i entuzijazma kako bi stvorio kvalitetan i informativan sadržaj. Kroz raznovrsne putopise, vodiče, intervjue s lokalnim stručnjacima i recepte, portal je postao neizostavan izvor informacija za sve one koji žele upoznati one poznate, ali i skrivene kutke Hrvatske i svijeta, kao i nove kulture kroz njihovu raskošnu povijesnu i gastronomsku baštinu.


Posebno se ističe eko projekt #neOKOLIŠaj, zeleni projekt portala kojemu je cilj podići svijest o važnosti očuvanja okoliša, ali se i aktivno, zajedno s čitateljima, uključiti u očuvanje prirode kao i samu edukaciju. Portal nudi i neizostavnu rubriku Punkufer preporuka – virtualni savjetnik i interaktivna karta koja čitatelju otkriva gdje jesti, kamo putovati, gdje odsjesti, što vidjeti i gdje pronaći popuste.

''Od samih početaka, punkufer.hr je imao jedinstvenu viziju - postati istinski izvor inspiracije, pouzdanih informacija i jedinstvenih iskustava za sve putnike i ljubitelje gastronomije. Danas, s ponosom možemo reći da smo zajedno ostvarili tu viziju. Punkufer.hr je oduvijek bio više od običnog portala. Njegova suština leži u autentičnosti, istraživanju skrivenih dragulja, promicanju lokalnih doživljaja i dijeljenju priča koje nas povezuju. Kroz riječi, slike i okuse, zajedno smo istraživali svijet i otvarali nove horizonte. Svaki član našeg tima je pridonio svojom stručnošću, predanošću i ljubavlju prema putovanjima i gastronomiji kako bismo čitateljima donijeli samo najbolje iskustvo. Činjenica da je portal punkufer.hr sinonim za vrhunski sadržaj, pouzdanu informaciju i inspiraciju nas motivira još više, te ćemo nastaviti nadmašivati očekivanja i donositi nevjerojatne priče i savjete za putovanja i gastronomiju.'' izjavio je Srđan Brajković, glavni urednik portala.

Punkufer.hr ove je godine u prosjeku privukao više od 730 tisuća stvarnih korisnika mjesečno te ostvario gotovo 3.3 milijuna pregleda stranice mjesečno. U prosjeku je ovaj portal mjesečno ostvario preko 685.000 stvarnih korisnika više od prvog konkurenta što je 14 puta više te više od 3.1 milijun pregleda stranice više što je 18 puta bolje od prvog konkurenta.* Na društvenim mrežama na Facebooku i Instagramu Punkufer okuplja preko 230.000 pratitelja.

Dok punkufer.hr slavi svoj deseti rođendan, najavljuje i nove projekte i avanture. S novim tehnologijama i sve većom globalnom zajednicom, punkufer.hr s nestrpljenjem iščekuje buduća desetljeća otkrivanja svijeta i dijeljenja nevjerojatnih iskustava.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju