Može li se reći da je tjedan je za ovo dvoje završio slatko?

Fatih i Zejnep su spletom okolnosti završili vjenčani! Naime, kada su pronašli Selin i Orhana u kolibi, u nenadan trenutak pojavio se tu i Ševket koji ih je želio oženiti – uključujući i Zejnep i Fatiha.



Nakon toga, naš lažni par odselio je k Ševketu gdje su ih čekale nove avanture.Tamo Zejnep nije htjela spavati u istom krevetu s Fatihom iako ju je on snažno na to nagovarao. Ipak, ujutro se pronašla u njegovom zagrljaju te se jak naljutila misleći da je on kriv za to...

Fatih i ribolov nisu dobra kombinacija...



Fatih je bio jako nezadovoljan – smrdio je po ribi i boljele su ga noge. Ipak, spas stiže s posla! Nakon što je obavio inventuru koja mu je došla kao dar s neba, umornog Fatiha čekala bi još jedna runda ribarenja da nije bilo dobre Zejnep koja ga je spasila i odvela ga na lijepo druženje u gradu. Barem je tako mislio...



Razmaženi Fatih se susreo s nečim njemu vrlo stranim – javnim prijevozom! Isprepadan gužvom i u strahu od vožnje ipak je sa Zejnep proveo vrlo ugodan i nasmijan dan.



Nakon šetnje obalom ispunjene slatkim okrijepama, Zejnep i Fatih su, sada bolje volje, napokon uhvatili vremena 'načeti' temu njihovog odnosa.



Zejnep, izgleda zamjera cijelom muškom rodu što bježi od odgovornosti, dok ju Fatih pokušava razuvjeriti i govori joj da ne bježe svi muškarci te da ima onih koji su voljni riskirati sve za osjećaje. Ipak, potvrđuje njeno mišljenje čim ga ona počne ozbiljno shvaćati. I tako opet ono važno ostane neizgovoreno – bar do sljedeće prilike.

Hoće li te prilike biti, saznajte već od ponedjeljka na Novoj TV ili unaprijed na oyo.hr!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju