„S takvom osobom ne bih volio više živjeti“, izjavio je Luka.

 U ženskom izazovu pobjednica je bila Karla, a u muškom Luka te su oni sa svojim partnerima imali mogućnost nominirati jedan par. Karla i Ivan odlučili su u eliminacijski dvoboj poslati Doris i Antona, dok su se Adriana i Luka odlučili za Saru i Matiju.

„Mislim da je Sara dvolična osoba i s takvom osobom ne bih volio više živjeti. Sara je jednostavno karakter koji meni ne paše“, objasnio je Luka zašto su se odlučili u eliminacije poslati ovaj par, dok su Doris i Anton za svoj odabir para komentirali: „Mislim da imaju dosta znanja da ostanu s nama tu“, obrazložila je Karla njihovu odluku. „Indirektno je rekla da smo nominirani zato da Matija i Sara ispadnu“, shvatila je Doris. „Ja sam očekivala nominaciju, mene osjećaj nikada ne vara“, dodala je. „Ne ljutim se što su nas odabrali, ali mislim da im razlog ne drži vodu“, izrazio je svoje mišljenje Anton.

Najbolje trenutke sa speed datea pogledajte ovdje: Od dinosaura do teme jahanja - speed date za pamćenje

U eliminacijskom dvoboju dočekao ih je test znanja gdje su Doris i Anton pobijedili te tako iz showa izbacili Saru i Matiju.

„Netko je morao biti prvi, falit će mi Luka i Marino i jutarnja kava s Nicol“, rekao je Matija. „Navikli smo se na sve. Svi će mu faliti osim mene“, zaključila je na kraju Sara. S druge strane, Doris i Anton presretni su što i dalje ostaju u showu. „Abnormalno olakšanje. Ostajem u kući i presretna sam“, rekla je Doris nakon pobjede.


 

Najbolje trenutke pogledajte u galeriji:

 


 

Show 'Ljepotice i genijalci' ne propustite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju