Top 21 pretvara se u top 20, jer jedan od kandidata večeras će napustiti show.

 Pet natjecatelja MasterChefa – Maja Jalšovec, Anita Vuković, Marko Kolak, Emina Bajramović i Vesna Slavica, zbog loših jela u prošlom izazovu ovoga puta moraju u eliminacijski test, a jedan od njih napustiti će MasterChef kuhinju i vilu.

''Teško je očekivati tko se neće vratiti kući. Svi mi osjećamo neku nervozu'', rekao je Luka Marin prisjetivši se da se jedan od pet kandidata nakon izazova koji ih očekuje, neće vratiti u vilu i to nakon kuhanja u kojem je upravo on birao glavnu namirnicu.

Petorka u eliminacijama ima naizgled jednostavan zadatak, jer sve što moraju napraviti je kopirati jedno šareno jelo. No, da bi ga dobro replicirali, moraju zapamtiti njegove okuse i kako izgleda jer žiri, sastavljen od chefova – Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića – pazit će na svaki detalj. ''Tanjur izgleda super. Nemam paniku u sebi, mislim da ću to uspjeti odraditi'', kaže Maja.

''Kad dođete tamo, osjećate neku nelagodu'', rekla je Vesna te priznala da se boji stres testa. ''Mislim da je ovo prekratko vrijeme da napustim show. Želim ostati i boriti se'', ističe Marko. ''Nisam se još ni raspakirala do kraja, a već vraćam stvari nazad u kofer. Ne želim još ići doma, želim se boriti'', odlučna je Emina.

Kada su doznali tko ide u eliminacije prošli puta, Maja je pustila suzu. Ali pred kuhanje je mnogo pribranija. ''Isplakala sam se. To su svi vidjeli i idemo dalje'', rekla je Maja. ''Volje i želje ne manjka. Motivacija mi je to što želim ostati tu, naučiti i biti tu s divnim ljudima. Bez obzira na ishod. imam na što biti ponosna'', kaže Anita.
''Ako danas ispadnem iz MasterChefa, ostat ću još mjesec dana u Zagrebu, jer ne mogu se vratiti odmah u selo'', osvrnula se Vesna.

 

Što mislite, tko će večeras napustiti MasterChef?

glasova:

Ipak, jedan od njih petero završit će ovim jelom svoje MasterChef putovanje, a tko će to biti, doznat ćemo već večeras.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju