Prvi puta i po Gemius i Ipsos Dotmetrics mjerenju posjećenosti DNEVNIK.hr zauzeo prvo mjesto

 DNEVNIK.hr nastavlja biti prvi izbor čitatelja, koji mu se posebno okreću u situacijama političkih kriza ili izvanrednih događaja kada je točna, pouzdana i pravovremena informacija važnija nekog ikad. Svaki mjesec u 2022. godini DNEVNIK.hr je naime, bio krajnje odredište za više od 2.160.000 stvarnih korisnika, a u siječnju i za čak 2.231.828 čitatelja, što je broj koji dotad nije dosegnuo niti jedan drugi portal u Hrvatskoj. Rezultati predanog rada ovog vrhunskog tima nastavili su se i u travnju, pa je tako i u mjesecu iza nas DNEVNIK.hr po Gemiusu bio najčitaniji news portal u Hrvatskoj s 2.162.581 čitatelja.

Ovim rezultatom DNEVNIK.hr učvrstio je svoju lidersku poziciju kao najčitaniji news portal prema Gemiusu, a našao se i na prvom mjestu čitanosti prema Ipsos Dotmetrics mjerenju posjećenosti.

''Zahvalna sam što radim u timu koji pokazuje nevjerojatnu srčanost, međusobnu podršku i kolegijalnost, osobito u situacijama velikih izvanrednih događanjima kojih nije nedostajalo u posljednje vrijeme. Drago mi je kada takva predanost bude nagrađena i formalnim rezultatima, pa čestitke i zahvale za ovaj uspjeh prvenstveno idu timu vrhunskih stručnjaka i sjajnih kolega s kojima imam privilegiju raditi.'', rekla je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija na Novoj TV.

Za iznimne rezultate zaslužna je sinergija svih portala Nova TV grupe. Uspjeh DNEVNIK.hr-a prate i specijalizirani povezani portali. Showbuzz.hr najčitaniji je showbizz portal u Hrvatskoj sa 1.347.365 stvarnih korisnika i 61.690.710 pregleda stranica.

Najčitaniji portal o putovanjima i gastronomiji punkufer.hr u travnju je posjetilo 790.777 stvarnih korisnika te je u odnosu na prošli mjesec ostvario rast od 8,6%.

Portal s ciljem promicanja zdravstvenih tema krenizdravo.hr i dalje je najčitaniji portal o zdravlju sa 737.689 stvarnih korisnika, dok je vodeći portal za tehnologiju, digitalnu kulturu i društvene mreže zimo.hr svojih 456.062 realnih korisnika svakodnevno informirao o najnovijim vijestima i trendovima iz poslovnog svijeta i industrije.

Omiljeni ženski lifestyle portal zadovoljna.hr koji već 14 godina čitatelje privlači svojim zanimljivim temama i savjetima, u proteklom je mjesecu privukao 1.064.932 stvarnih korisnika. Dok je po najzanimljivije informacije iz svijeta sporta na portal gol.hr došlo 820.050 stvarnih korisnika.

U travnju je DNEVNIK.HR ostvario i dva rekorda; rekordan broj od 82.368 stvarnih korisnika aplikacije, ali i rekordan broj pregleda stranica vezanih uz TV sadržaj na novatv.hr od 6.385.968 pregleda. Što pokazuje da publika gleda formate Nove TV ali isto tako i rado čita o njima.

Cjelokupna DNEVNIK.hr domena ostvarila je rast stvarnih korisnika u odnosu na prošlu godinu i to za 6,5%. Rubriku VIJESTI prati čak 21% stvarnih korisnika više nego lani, gol.hr je ostvario rast od 9,8% stvarnih korisnika, Showbuzz 8,5%, Zimo u odnosu na prošlu godinu prati čak 50,9% više stvarnih korisnika.

Čestitamo kolegama na ostvarenim rezultatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju