Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander nakratko će postati - netko drugi.

Nakon dvije uspješne sezone, show koji je osvojio srca gledatelja ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove se jeseni vraća na male ekrane. I ovog puta osmero poznatih Hrvata iz tjedna u tjedan uveseljavat će vas svojim transformacijama.

Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander nakratko će postati - netko drugi. I to reinterpretacijom najvećih hitova,videospotova ili nastupa legendi domaće i svjetske glazbene scene.


'S jedne strane me malo trta, a s druge strane taj neki drive u meni uvijek mi govori, e moraš probat nove stvari, moraš doživjet malo neke stvari u koje se možda nikad ne bi upustila, odvažila ili ohrabrila', rekla je Lana Jurčević.

'E to, te transformacije to ne znam. Mislim pjevanje, plesanje, to je onako nešto primarno, ali ovo drugo, ove stvari koje nisam nikad u životu prošla to ne znam. Tako da, malo me strah, malo sam uzbuđena, malo sam spremna i malo nisam', rekla je Hana Hegedušić.

U transformacijama natjecateljima će pomoći vrhunski tim profesionalaca, od vokalnih trenera, koreografa, majstora šminke i kostimografa do tima za specijalne efekte. Prvi zadatak svih natjecatelja već je odrađen, a to je uzimanje odljeva za maske.


'Cijelo vrijeme pričaju oko moje glave, ja to sve skužim. Mislim neke fore su dobre i onako pokušavaš se ne smijat pa kroz nos kao al eto izdržao sam, najgore je zapravo bilo što te tu i tamo nešto počne svrbiti i onda ne znam svrbi te tu, kako ćeš to počešati', rekao je Filip Dizdar.

 

'Najteže je bilo šutjeti. Ali dobro je bilo, dobra je ekipa, maske mene najviše vesele hoću vidjet te transformacije', dodao Matteo Cetinski.

Za neke kandidate transformacije su već počele.

'Meni je najteže pri srcu što moram odrezat nokte, što moram skinut trepavice i onda cijeli show tako moram bit s kratkim noktima, a ja sam sad navikla na duge nokte, žene će me razumjet o čemu se radi. To je nama jako bitno', jadala se Žanamari Perčić.


Show je i ove sezone humanitarnog karaktera. Dosad su čak 24 humanitarne udruge primile donacije Nove TV, zahvaljujući pobjednicima svake pojedine epizode ovog zabavnog showa. A kako će se snaći ovogodišnji kandidati, ne propustite gledati u novoj sezoni showa.

Što su još otkrili i kako idu pripreme pogledajte u prilogu IN magazina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju