Jack Ryan špijun je nastao iz pera Toma Clancya, slavnog pisca napetih političkih krimića. Film koji prati ovog junaka akcijski je triler 'Jack Ryan: Poziv iz sjene'.

Film osim radnje, odlikuje i izvrna glumačka ekipa - Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Alec Utgoff, a i sam redatelj Kenneth Branagh je dio nje. 

Radnja filma usredotočena je na prve korake Jacka Ryana u svijetu špijunaže. Mladog državnog činovnika Chrisa Pinea, Kevin Costner pretvorit će u Vladinog operativca, a zanimljiv je i lik šarmantne Keire Knightley.

Film je prvenstveno trebao imati radnju u Dubaiu, ali na kraju su promijenili mišljenje i radnja se odvija u Moskvi. Za ulogu Jacka Ryana razmatrani su Ryan Gosling i James Franco, na kraju se pokazalo da je Chris Pine bio izvrstan izbor.

Kada SAD-u zaprijeti opasnost od globalne mreže terorista, briljantni CIA-in analitičar Jack Ryan prisiljen je prihvatiti svoj prvi zadatak.

Međutim, ubrzo mu postane jasno da ne može vjerovati nikome. Jedino u što je siguran jest da svaki njegov potez sa sobom nosi veliki rizik za sigurnost cijele države.

Uzbudljiv akcijski triler  'Jack Ryan: Poziv iz sjene' pogledajte u subotu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju