Spektakularan početak!

U odličnom raspoloženju, oduševljenju, čuđenju, smijehu i suzama protekao je prvi audicijski tjedan Supertalenta! Pozornica je gorjela od izvanrednih talenata, a potraga za iznimnim izvođačima nije gotova jer audicije još uvijek traju, pa novi tjedan donosi brojna iznenađenja i vrhunske točke.

U prvom tjednu audicija žiri i publika vidjeli su niz zanimljivih nastupa i svjedočili nevjerojatnim talentima, a već su podijeljeni i prvi zlatni gumbi! Pojedinci su toliko oduševili žiri da su osvojili zlatnu ulaznicu za polufinale showa, a osim toga dogodila su se i neka iznenađenja zbog kojih nisu samo članovi žirija ostali bez teksta, već i sami kandidati. U prvom je tjednu bilo impresivnih točaka - od glazbe i plesa koje publika uvijek s obožavanjem prati, do rijetkih talenata kao što su tijeloglazba, beatboxanje usnom harmonikom, umijeće friziranja, kao i vrlo neobični i specifični načini sviranja glazbenih instrumenata.

Među brojnim kandidatima koji su se dosad predstavili našli su se Ana i Marko, koji su pokazali svoj jedinstven talent - tijeloglazbu. Osim što su zaokupili pažnju žirija, pokazali su nešto novo i rijetko viđeno u svijetu talenata. „Za mene je ovo baš cjelovit nastup koji tek daje naslutiti što vas dvoje sve možete… Ja unaprijed mogu pretpostaviti ili sanjati u kojem smjeru bi to išlo dalje“, rekla je Martina.

Proteklog tjedna upečatljiv je bio i nastup talentirane Dragane koja demonstrirala umjetnost frizure. Žiri se iz prve ruke uvjerio da nema toga što Dragana ne može učiniti s kosom, a njezina je kreativnost prštala upravo na pozornici Supertalenta. Ona je sve u studiju zaintrigirala svojom posebnom tehnikom friziranja, a na pozornici joj se u ulozi modela pridružio Davor Bilman kojega je pretvorila u svoje novo remek-djelo. Draganina umjetnička vizija ostavila je članove žirija bez riječi, pokazujući da frizure doista mogu biti umjetnost. „Ja volim ocijeniti početno stanje i onda promjenu koju ste vi napravili. Vaše početno stanje bilo je zaista dobro, Davor je specifičan, a to što ste s njim uspjeli napraviti je zaista supertalent“, zaključio je Fabijan.

Žiriju se predstavio i simpatični Hrvoj, koji ih je prvo osvojio svojom zaraznom osobnošću, a zatim počastio originalnim zvukovima beatboxa na usnoj harmonici, dok je čuđenje među njima izazvao osebujni glazbenik Mikko koji putuje svijetom pokazujući svoj talent vrlo specifičnog sviranja flaute.

Pozornicu su već dotaknuli izvanserijski izvođači, a žiri s nestrpljenjem iščekuje preostale neotkrivene talente koji će se predstaviti do kraja audicija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju