Za sebe kažu da su sreća na šest nogu.

U posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta konkurencija kandidata bila je oštra. Najveću naklonost publike osvojili su dečki koji čine bend The Bad Week, a glasovi publike poslali su u finale i pjevača Dinu Radosavca. Pred žirijem je bila teška odluka, no odlučili su da je njihov izbor Ira Đerić Hasanac.

Na svom glazbeno-scenskom nastupu marljivo su radili članovi benda The Bad Week – Strahinja, Danijel i Gile – koji su u polufinale dospjeli zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu. Izveli su svoju verziju poznatog hita "House Of The Rising Sun".

"Meni lično je sve i svašta prolazilo kroz glavu, ali definitivno nisam očekivao da će biti tako", otkrio nam je Danijel kako se osjećao dok je čekao proglašenje. Ovi zanimljivi svirači kažu da su im nakon Supertalenta popunjeni koncerti za sljedeću godinu. "Pozitivno je utjecalo na promociju benda i na daljnji posao i razvoj i na album koji smo objavili ove godine. Samo pozitivno i definitivno se vidi rezultat", objasnio je Gile.

Kad je riječ o žiriju šarmantni Strahinja otkrio nam je da mu je najzanimljivija Maja: "Jako pozitivna. Čini mi se kao osoba s kojom bi se družio i pjevao svaki dan. Naravno pored Martine s kojom smo stvorili baš sjajan odnos."

"Naša poruka je ono što smo mi. A to je da mi smo jedna sreća na šest nogu i to širimo i trudimo se da budemo ono što smo mi, a vi se trudite da budete ono što ste vi", zaključili su na kraju ovi virtuozi posebne energije.

"Dečki vi ste definitivno najkontroverzniji zlatni gumb otkad ja sjedim. Iz razloga što ja nikad, ali nikad kad su zlatni gumbi u pitanju se ne vodim ničim drugim nego srcem. U vašem slučaju sam silno ponosna na svoj izbor. Želim zahvaliti na svemu onome što ste prezentirali i podijelili sve one vrijednosti iza kojih ja stojim. Ja vam želim svu sreću", ponosno im je poručila Martina nakon nastupa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju