Ne smatra se posebnim jer dosta svira i uvijek sve brzo nauči.

Harmonikaški virtuoz spretnih prstića Matej Jakša u trećoj polufinalnoj emisiji glasovima je publike osigurao svoje mjesto u finalu. Već je nakon audicije postao popularan, a sad ga je Maja pozvala na koncerte i gaže da s vježba s njenom ekipom. 

"Ma svirka je bila na razini. Ne samo svirka nego i ponašanje i stav na razini jednog apsolutnog profesionalca. Ti si vladao ovom pozornicom, nisi imao ni trunke treme, uživao si, imao si filmsku scenu iza sebe. Sve se poklopilo, još samo da se poklope glasovi i vidimo se opet", komentirala je Martina nakon polufinalnog nastupa.

"Ne mogu vjerovati da sam u finalu. Preuzbuđen sam i presretan!", otkrio nam je Matej domah nakon proglašenja finalista. Zadovoljan je svojim nastupom, ali otkrio je i nešto što se na malim ekranima nije primijetilo. "Danas mi je bila mala trema, ali počeo sam svirati bez treme", istaknuo je.

Nije znao hoće li proći u finale, no to ga nije spriječilo da se već počne pripremati za svaki slučaj. Pripreme su već u tijeku, a otkrio nam je da sada ipak priprema neku stranu stvar za pozornicu finala.

Dođe li do pobjede Matej zna kako bi iskoristio glavnu nagradu: "Urediti stan. A za sebe ću kupiti novu harmoniku ili neke nove dijelove. Bratu ću kupiti novi gol i loptu." 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju