Promovira ples kao sport i nada se da će potaknuti nove nade u tom području.

U posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta konkurencija kandidata bila je oštra. Najveću naklonost publike osvojili su dečki koji čine bend The Bad Week, a glasovi publike poslali su u finale i pjevača Dinu Radosavca. Pred žirijem je bila teška odluka, no odlučili su da je njihov izbor Ira Đerić Hasanac.

Stara znanica u Supertalentu. Shvatila je koliko je dobra i došla je u solo varijanti. Vlasnica je već 400 medalja i 300 pehara. Razlika između nastupa u Supertalentu i na natjecanju joj je to što ovdje mora ispričati priču i zbog toga je hvata trema.

No ovoga puta cijelim nastupom Ira je pričala svoju plesnu priču i pokretima i riječima. Pokazala je kakav je ples doista i koliko snage i truda treba uložiti za ovakve uspjehe kakve ona niže. Pozavršetku njenog nastupa Martina je brisala suze, a Davor je ustao i aplaudirao.

"Kroz glavu baš to prolazi hoću li proći ili ne. Drago mi je za sve koji su prošli, drago mi je i jer sam ja prošla. A bilo bi mi drago i da nisam jer svi ovdje imaju svoj talent i uvijek posložim situaciju da zavšri dobro kako god. Mislim da mi još nije došlo u glavu da idem u finale jer da je ja ne bih bila ovako smirena", iskreno nam je otkrila Ira odmah nakon odluke od prolasku u finale.

Mnogi smatraju da ples nije talent, no ona misli da je ples definitivno supertalent. Najviše joj znači Martinin komentar s obzirom na to da ona ima kćer koja se bavi plesom pa smatra da ona jao dobro razumije cijelu situaciju.

"Ovdje sam došla između ostalog s ciljem da promoviram ples kao sport i klub i nadam se da sam potaknula neke da se krenu baviti plesom", poručila je Ira. Već je za tjedan dana finale i malo je vremena za pripremu. "Za tjedan dana je jako kratki period vremena, moram naučiti korake, usavršiti koreografiju. A to je još najlakši dio jer trebamo smisliti što i kako dalje", zaključila je na koncu talentirana Ira.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju