Sve zanimljivosti pratite na digitalnim kanalima "Plesa sa zvijezdama".

Inspirativna sportašica Maja Drobnjaković uz mentora Marka Mrkića reda same uspjehe. U prve dvije emisije na samom su vrhu bodovne ljestvice prema bodovima žirija. U prvoj emisiji izveli su tango, dok je druga bila rezervirana za cha cha cha. „Iako su to dva totalno različita i neusporediva stila, možda mi je malo draži cha cha cha zbog drugačije energije koju taj ples sa sobom nosi“, otkrila nam je Maja.

Glumica Petra Kurtela i njen mentor Damir Horvatinčić u prvoj su emisiji plesali rumbu kojom su oduševili žiri i publiku. Cha cha je bio njihov ples u drugoj emisiji. Petra kaže da za nju „svaki ima svoje čari“, te dodaje: „i svaki mi je otkrio dio mene koji nisam poznavala“.

Voditelj Frano Ridjan i mentorica Gabriela Pilić otvorili su svojim tangom novu sezonu plesnog spektakla, a zatim u drugoj emisiji nastavili u navijačkom tonu te spojili srce vatreno i salsu. „Budući da više volim argentinski tango nego ovaj natjecateljski, onda ću reći da je u tom izboru salsa pobijedila, no sada kada gledam snimku tanga, nije ni to uopće bilo tako loše, a ni mrsko“, istaknuo je Frano.

Ana Zaninović osjetila je očitu razliku između prva dva plesa: „Paso doble je bio prvi ples i imali smo puno više vremena posvetit se tehnici i koracima, jednostavno su mi određene kretnje došle do automatizma. A i odgovarao mi je karakter tog plesa, neko nadmetanje, tenzije između mene i partnera, baš kao u mom sportu. Dok je jive jedan veseo i razigran ples, sa brzim ritmom i moram priznati da sam se tog plesa najviše bojala, očito sa razlogom.“

Prehlade su od prve emisije pratile Frana Lauša i Rebeccu Krajnović, otkrili su nam hoće li ovo biti njihov tjedan: „Sljedeći tjedan će biti prvi da nismo oboje bolesni tako da se nadam da ćemo to i na nastupu pokazati.“

Novu epizodu hit showa 'Ples sa zvijezdama' ne propustite u nedjelju na Novoj TV, a sve zanimljivosti o showu, natjecateljima pratite na digitalnim kanalima showa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju