U Dizmovu je ovaj tjedan ponovno izbio pravi dar mar.

U Dizmovu je ovaj tjedan ponovno izbio pravi dar mar, a ovoga puta na vidjelo su izašli grijesi iz prošlosti babe Bebe, a nju je kao mladu djevojku u popularnoj seriji Nove TV utjelovila Ivana Knoll.

Njezine fotografije obišle su svijet, dobila je i titulu najpoznatije hrvatske navijačice, a sada se Ivana Knoll otisnula i u glumačke vode u seriji "Dar Mar". Ivani je to prva glumačka uloga. Kako joj je bilo na setu, otkud ljubav prema nogometu te što kaže na svoju popularnost s nogometnih tribina, ispričala je u intervju za IN magazin.



"Meni je bilo iskustvo predivno zato što nikad dosad nisam imala priliku glumiti u takvoj seriji i zaista je to jedno veliko iskustvo i baš mi je drago zbog toga. Rekla sam da bolja prva uloga meni nije mogla biti, meni je uloga bila odlična. Da smo baš gospodin Draško i ja bili banditi, baš sam se pronašla u toj ulozi. Baš mi je bila simpatična i smiješna i to je definitivno onakva kakva sam ja u prirodi. Ne mislim kao bandit nego vrckava, nasmijana, pozitivna", izjavila je Ivana.



Iako priznaje da gluma nije nimalo lak posao, svakako se jednog dana vidi u tome. A glumačkih izleta imala je, poput mnoge djece, još u školi.

"Čak sad kad se sjetim i jesam. U osnovnoj školi smo mi imali dosta predstava božićnih i da, sjećam se da sam uvijek imala uloge koje su iziskivale više teksta i svega jer zaista mi se to sviđalo", prisjetila se Ivana.

Seriju 'Dar Mar' pratite od ponedjeljka do subote na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju