Nova TV je sa svim projektima ovogodišnje jesenske sheme ostvarila izvrsne rezultate

Nova TV je sa svim projektima ovogodišnje jesenske sheme ostvarila izvrsne rezultate, a zabavni program najgledanije televizije u Hrvatskoj od ove nedjelje upotpunjen je i novom sezonom hit zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Prvu epizodu treće sezone koja je predstavila osmero novih natjecatelja pogledalo je gotovo 690 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 43,9 posto udjela u gledanosti, te bila najgledaniji program dana. U prvoj epizodi pobijedila je natjecateljica Hana Hegedušić s transformacijom u Mladena Grdovića, a ni preostali kandidati, Damir Kedžo, Lana Jurčević, Žanamari Perčić, Matteo Cetinski, Filip Dizdar, Fil Tilen i Ana Maras Harmander nisu manje oduševili sa svojim sjajnim izvedbama.


U nedjelju 25.rujna druga najgledanija emisija bio je Dnevnik Nove TV uz kojeg je bilo 590 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 38,7 posto udjela u gledanosti. Nedjelju na Novoj TV je obilježio i jedinstveni borilački spektakl u kojem su gledatelji svjedočili pobjedi Cro Copa Mirka Filipovića nad Korejcem Hyunom Man Myungom, a taj meč je ostvario 34,7 posto udjela u gledanosti.
Borbeni meč iz Tokyja je ostvario izuzetne rezultate gledanosti na digitalnoj platformi Nove TV. Naime, više od 420 tisuća korisnika pratilo je šesterosatni borilački spektakl putem live streama na portalu GOL.hr.Izvor: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 25.09.2016.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju