'Riječ je o izvanrednoj glumačkoj ekipi', rekao je Feđa Isović, scenarist serije.

Serijski program Nove TV obogaćen je još jednim novim naslovom, serijom 'Lažni svjedok'. Prvu epizodu nove humoristične serije gledatelji su imali priliku pogledati ovog ponedjeljka te je ona zaintrigirala više od 428 tisuća gledatelja (28,9 posto udjela u gledanosti). Serija je baš kao i ostale serije Nove TV sjajno prihvaćena od strane publike, a o tome svjedoče i rezultati gledanosti. Već s prvom epizodom serija je ušla u TOP 5 najgledanijih programa dana. Najgledanija je jučer tako bila turska uspješnica 'Tuđi život' koja je ostvarila čak 40,8 posto udjela u gledanosti, a uz tu epizodu bilo je više od 616 tisuća gledatelja.

Drugi najgledaniji program dana na svim televizijama bila je domaća dramska serija 'Kud puklo da puklo' koju je jučer pratilo više od 595 tisuća gledatelja, a epizoda je ostvarila 36,2 posto udjela u gledanosti. Odmah iza Dnevnika Nove TV na top listi najgledanijih formata nalazi se upravo nova serija 'Lažni svjedok' koja na Novu TV stiže od autora i producenata još jednog serijskog hita koji je oduševio hrvatsku publiku - 'Lud zbunjen, normalan'. Scenarist nove serije, koji također potpisuje i scenarij uspješne serije koju već pratimo nekoliko sezona, 'Lud, zbunjen, normalan'', Feđa Isović otkriva: 'Kao scenarist nisam pokušavao izmišljati toplu vodu. Držao sam se povjerenih dramaturških okvira u kojima pokušavam likove smjestiti u smiješnu situaciju, da sve bude duhovito'.

U glavnim ulogama su poznata glumačka imena poput Žarka Radića, Željka Duvnjaka i Bogdana Diklića. 'Riječ je o izvanrednoj glumačkoj ekipi', izjavljuje poznati scenarist. Glavne uloge, odvjetnike partnere, utjelovljuju Bogdan Diklić koji glumi Zijada Hadžića, dok njegovog partnera Nenada Adžića glumi Aleksandar Seksan.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 30.05.2016.; Target: 4+
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju