Posebnu borbenost i energiju donose nam u svakoj emisiji, pogledajte nastupe para koji je osvojio prvu desetku žirija.

Marko Petrić i Gabriela Pilić od početka showa „Ples sa zvijezdama“ oduševljavaju svojim nastupima na plesnom podiju. Marko u sebi nosi borbenost koju svaki put iznova pokaže na drugačiji način, a to se posebno istaknulo u posljednjoj emisiji uživo. Mentorica Gabriela za tu je izvedbu kreirala koreografiju kojom je žiri bio oduševljen. Strastvenom pričom koju su prenijeli kroz lyrical osvojili su i prvu desetku žirija u ovom natjecanju. Stoga se idemo prisjetiti njihovih nastupa i zajedničkog rasta od početka showa.

Na velikom otvorenju nove sezone zaplesali su tango kojim su osvojili pohvalne komentare žirija za najčišću izvedbu u toj emisiji te za odličnu tehniku. Dobre komentare pratile su i dobre ocjene pa su za prvi ples osvojili 26 bodova žirija.

Brzim ritmom cha cha cha Marko i Gabriela otvorili su drugu emisiju showa. Iako je ples izgledao vrlo jednostavno vrijedno su radili i dali sve od sebe pa je žiri istaknuo kako su izveli pravi latino. Potaknuli su Marka da se usudi još više i doda gasa pa će tako moći dogurati sve do finala. Ni publika nije mogla skriti oduševljenje ovim nastupom, a od žirija su dobili 25 bodova.

Plesom ljubavi donijeli su posebnu emociju na podij treće emisije uživo. Plesali su rumbu, a žiri je dodao kako imaju sve – čiste pokrete, genijalnu koreografiju, samo još trebaju dodati završni žar. Larisa Lipovac Navojec pokazala je Marku kako izgleda pokret s tim žarom, a od žirija su osvojili 30 bodova.

Filmska večer bila je nit vodilja četvrte emisije. Plesali su bečki valcer u koji su dodali žar koji se spominjao u prošloj emisiji. To se vidjelo i u komentarima i ocjenama žirija. „Ja jako volim taj film i jako volim tu scenu s kojom ste otvorili ples. I drago mi je da je s tom scenom napokon proradilo ono što smo prije govorili. Napokon sam vidjela Marka kojeg sam željela vidjeti. Bravo, čestitam vam!“, pohvalila je njihov ples Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 32 boda žirija. Na plakatu filma koji im je bio inspiracija za taj ples pisalo je „Ljubav koja će trajati zauvijek“, a ta ljubav prelila se i na petu emisiju showa.

Plesne točke u petoj emisiji showa bile su posvećene ljubavi. Marko i Gabriela za zadatak su imali predstaviti stil lyrical i njime su privukli sve poglede. Kroz taj ples željeli su ispričati priču o dvoje ljudi koji se malo razumiju pa se ne razumiju i isprepliću kaos i mir. Svakim pokretom prenijeli su strastvenu priču kojom je žiri bio oduševljen. „Ja sam kompletno bio unutra, bio sam involviran. To je ta sila koja konstantno mora goriti, čak i ako je rumba. Wow“, oduševljen je bio Igor Barberić. „To je taj Marko kojeg želim vidjeti. Mene si iznenadio, mislim da je ovo bio najbolji nastup u globalu, stvarno to mislim i svaka čast oduševili ste me“, istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

„Ne sjećam se kad me nešto toliko oduševilo i ostavilo bez teksta. Emocija, čvrstoća, stav sve ste pokazali i podignuli ljestvicu“, komentirala je Franka, a Marko Ciboci nastavio u istom tonu: „Marko ti si bio dosad štreberski tip plesača, ali večeras se to promijenilo. Otvorio si se, emotivan si i nadam se da će se to pokazati i u drugim plesovima. Mislim da je ovo tvoja najbolja izvedba do sada.“ Za ovu čarobnu izvedbu osvojili su 36 bodova žirija te veliku prvu desetku u ovom showu! Oduševili su i publiku pred malim ekranima koja ih je nagradila glasovima te su osigurali svoj prolazak u daljnje natjecanje.

No ovoga tjedna suočavaju se s promjenom plesnih partnera. „Prilično me uznemirilo, zbog toga što sam sa Gabrielom već izgradio kod, ona shvaća na koji način najbrže učim, ali postoji i vedriji dio priče, shvatio sam da je to sjajna prilika da učim na drugačiji način, i skupim još iskustva. Nedostajat će mi jako, ali sva sreća živimo u 21. stoljeću, i pozivi i poruke nisu previše skupi“, prokomentirao je Marko ovu iznenadnu promjenu koju je objeručke prihvatio i u njoj vidi samo pozitivan ishod.

 

@marko53c Anketa br.3 @plessazvijezdama.novatv @dome.nica.official @albina.music62 #plessazvijezdama #fyp #foryoupage #dance ♬ original sound - Marko Petrić

"Ples sa zvijezdama" pratite nedjeljom u 20:15 na Novoj TV. Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka. 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju