Supertalent najpoznatiji je svjetski talent show. Ne poznaje ograničenja ni predrasude, a jedini uvjet koji morate zadovoljiti da biste se na njega prijavili je da imate ''ono nešto''.

Do sada su brojni natjecatelji ostavili publiku, žiri i šaroliku javnost bez teksta! No, promijenimo perspektivu... Znati li sve o Supertalentu?


 

Licencni show zove se 'Got talent' i prvi se puta emitirao u Velikoj Britaniji 2006. godine, a svakom godinom postajao je sve popularniji. Autori ovog formata su Simon Cowell, osebujni engleski televizijski producent, te i Ken Warwick, koji je također producirao brojne uspješne tv projekte.

O popularnosti Supertalenta govori i podatak da je 2014. godine show ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješniji talent show na svijetu.

Hrvatska je jedna od 50 zemalja u kojoj se emitira ovaj natjecateljski show. Na naše televzijske ekrane Supertalent je došao 2009. godine, a gledatelji su brojne talente imali priliku vidjeti na Novoj TV.

Sezona koju trenutno gledamo na našim malim ekranima peta je po redu, a u nedjelju ćemo doznati ime pobjednice ili pobjednika Supertalenta 2017!

Martina Tomčić jedina je članica žirija koja je ocjenjivala kandidate i u prošloj sezoni. Njoj su se pridružili Janko Popović Volarić, Maja Šuput i Davor Bilman.

U ovoj sezoni Supertalenta predstavili su se raznovrsni talenti i izvođači koji nisu samo iz Hrvatske. Tako recimo u finalu gledamo prijatelje iz Slovenije Tima i Luku poznatije kao Flipping art. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju