Različiti ljudi s različitim talentima imaju istu želju – u što boljem svjetlu predstaviti se našem četveročlanom žiriju i publici.

Osim glazbenika u nedjeljnoj vas epizodi očekuju mađioničari, akrobati, imitatori i još brojni talenti koje ne želite propustiti.

Jedan od njih je i Ivan Stoiljković, koji je javnosti poznat pod pseudonimom dječak magnet. Ivan ima dvanaest godina i nevjerojatan talent - on privlači metal! Talent je otkrila njegova baka s Ivanovih šest godina. Nakon priloga koji je gledala o dječaku koji privlači metal, pokušala je staviti žličicu na Ivana. Žličica se zadržala i svi su ostali šokirani.

Iako ima izniman talent Ivan je nevjerojatno skroman. ''Ne znam kako to imam, ali to nije nešto posebno'', rekao je.

Osim Ivana ove nedjelje imat ćemo priliku vidjeti i Daniela Dizdara – hrvatskog Spužva Boba. Ovaj imitator koji kombinira imitaciju i pjevanje, a za sebe kaže da je hiperaktivan, ali svoju energiju korisno usmjerava sinkronizacijom crtića koji su njegova terapija.

''Mislim da sam drugačiji od svih imitatora do sada. U najmanju ruku svi će biti iznenađeni''. Žela mu je ostaviti ljude bez daha, nasmijati ih i iznenaditi, a to će pokušati velikim hitom ''Hello'' pjevačice Adele.

Zagarantiran smijeh donijet će nam točka naziva ''Gold fish''. Roza Hipnoza koja će izvesti nastup za pamćenje dolazi iz okolice Karlovca i otkrila je da ima nevjerojatan talent. Kaže kako može hipnotizirati ribe.

''Te ribice mogu ono što ja želim. Ako hoću da pliva desno ona pliva desno, ako hoću lijevo ona ide lijevo. Može i stajati na mjestu. To je sve trening, kao što se i pse može dresirati'', podijelila je Roza s nama.

Za pravu magiju u prvoj epizodi nove sezone Supertalenta zaslužan će biti Aleksander Štulc. Ovaj dvadesetdvogodišnji Slovenac jedan je od malobrojnih sretnika koji je svoj hobi uspio pretvoriti u posao. Mađioničarstvom se bavi od desete godine na što ga je potaknuo prijatelj iz škole koji mu je pokazao trik.

Točka kojom će se predstaviti pred žirijem Supertalenta za njega je posebna jer ju do sada nikada nije izveo. Za sebe kaže da je "mađioničar novoga doba", što znači da kombinira trikove koje već zna s novim još neistraženim. ''Čarolija i brzina su najvažnije'', poručuje Aleksander.

Koliko je učenje od malih nogu važno vidjet ćemo ove nedjelje kroz primjer Nine Avdića. Ovaj dječak zna glavne gradove svih država svijeta kao i njima pripadajuće zastave. Njegova ljubav prema geografiji rodila se dok je listao album Svjetskog nogometnog prvenstva 2014., kada je imao samo dvije godine. Tada se prvi puta susreo s time i naučio je sve države.

''Njegov talent prošle je godine prepoznao tetak koji se bavi geografijom te je snimio video zapis. Ninov nogometni trener upitao nas je kao roditelje može li to staviti na youtube i mi smo se s time složili. Tako je sve to krenulo'', ispričala nam je njegova majka.

Zabave, smijeha i iznenađenje zasigurno neće nedostajati. U novoj epizodi Supertalenta, ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV. Očekujte neočekivano!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama.Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju