Pripreme za „Ples sa zvijezdama“ u punom jeku.

Trinaest zvijezda spremno je za najveću plesnu avanturu u životu. Probe su u tijeku, pa tako i iščekivanje da znanje pokažu na pozornici u prvoj emisiji uživo u nedjelju 6. ožujka. "Ples sa zvijezdama" će na neko vrijeme preokrenuti zvjezdanu svakodnevnicu.

Voditeljski i radijski mikrofon Matija Lovrec sa zadovoljstvom će na neko vrijeme ostaviti po strani. Bliceve fotoaparata svjetlima plesne pozornice zamijenit će model Pedro Soltz. A više nije ni tajna kako se Vlatka Pokos, nakon pet godina života u Kanadi, zbog showa Ples sa zvijezdama, privremeno vratila u Hrvatsku.

Uz posao i plesne probe Jelena Perić i Lucija Lugomer morat će između toga balansirati i majčinstvo. „Suprug mi je najveća podrška, uključujući mog tatu, dobre susjede, i dobre ljude oko nas i znam da ima podršku oko sebe“, kaže Lucija koju ne brine kako će sve uskladiti.

Sandi Pego kombinirat će stvaranje sadržaja za svoje mreže i višesatne probe pa tako pratitelji neće ostati zakinuti. „Teško je stvarati sadržaj uz ovakav tempo koji se dešava ali borit ću se. Definitivno najviše kritika će biti na društvenim mrežama, to je sigurno. Sve ću gledati, sve ću čitati, ali da se nešto iz svega može naučit može se“, kaže Sandi.

Kakve će promjene u njihovim životima donijeti show, od koga očekuju kritike i pohvale te kako usklađuju probe i posao ispričali su za IN magazin.

 Pratite show "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV od 6. ožujka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju