Kada smo bili mali, svi smo maštali o tome što ćemo biti kada odrastemo. Troje mališana dobilo je priliku već sada iskusiti svoj posao iz snova. Ekipa Provjerenog ispunila im je želju da se već sada okušaju kao glumica, poljoprivrednik i sportski komentator.

Zamislite da vam je netko, dok ste bili mali, mogao omogućiti da na jedan dan postanete baš ono što priželjkujete. Troje mališana iz ove priče imalo je tu sreću.

Ekipa Provjerenog zato je 12-godišnju Zaru odvela na set omiljene serije "Drugo ime ljubavi", a 9-godišnji Tibor postao je sportski komentator s reporterom Dnevnika Nove TV Milanom Stjeljom.

Međutim, nisu svjetla reflektora san svakog djeteta. Ima i onih koji se vesele drugačijim stvarima. Konkretnije, malim žutim piskutavim stvarima. Tako je osmogodišnji Mateo svojom željom posebno oduševio. Njegova je želja postati poljoprivrednik. Zato mu je ekipa Provjerenog omogućilo da provede dan na farmi, s njemu najdražim stvorenjima – kokošima. ''Lijepo mi je jer ću imati svoje povrće i jako volim piliće. Zato jer su oni tako mali i mucasti'', kaže Mateo.

I dok je Mateo u Zagorju lovio kokoši, Tibor je po terenu lovio košarkašku loptu. Iako trenira košarku od šeste godine, on ne želi postati košarkaš. Radije bi igru s terena komentirao. ''U biti ja jako volim pričati, a tamo gledaš i utakmicu. To su dvije stvari koje ja volim. Zato mi je super biti sportski komentator'', rekao je Tibor Vilim. Ovaj je profesionalac u nastajanju oduševio je sportskog komentatora Nove TV Milana Stjelju.

A blistavu karijeru si priželjkuje i 12-godišnja Zara. Zarin život trenutačno se sastoji od odlaska u školu, druženja s prijateljima i različitih izvannastavnih aktivnosti. Već desetu godinu članica je čakovečkih mažoretkinja, a u dramskoj grupi broji šestu godinu

Dječja vizija zaposlenja iz snova često je idealizirana slika stvarnosti. Na sreću, Mateo, Zara i Tibor daleko su od dječjih maštarija. ''Za svaki posao je bitno da ga imaš i bitno da si živ'', poručio je za kraj Tibor.

Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju