Želi li se sve zataškati? Ministar danima izbjegava stati pred kamere.

'Provjereno' donosi reportažu o apsurdnom slučaju. Inspekcija je utvrdila: glavna tajnica Ministarstva graditeljstva bespravno je rušila i gradila! Želi li se sve zataškati? Ministar danima izbjegava stati pred kamere.

Cijela priča počinje jednim letom za Dansku: u avionu se nalaze zaposlenici ministarstva, HERA-e i HEP Toplinarstva, a trošak je podmirila privatna danska tvrtka koja izrađuje ventile za razdjelnike. Četiri godine poslije pokazalo se kako za građane razdjelnici definitivno nisu isplativi, ali za koga jesu?

Kako izgleda život u Kanadi? Poslodavac te moli da ostaneš prekovremeno, poslije ti se zahvaljuje i svaka je minuta jasno plaćena! Ako je radnik marljiv, može daleko dogurati unutar tvrtke. 'Provjereno' donosi više u ovotjednoj emisiji.

Scena koja slama srce. Svakoga dana predvečer, starica u restoranu jede ono što gosti ostave na svojim tanjurima. Novinari 'Provjerenog' istražili su kako doista žive umirovljenici.



Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 26. listopada u 22:30 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju