Umjesto tereta, taj nedostatak okrenuo je na pozitivu.

Da ponovno zasjednu na tron, kandidate ovih izbora nije spriječio ni pritvor, ni zatvor, ni kaznena dijela, niti sudovi koji se protiv njih vode. 'Provjereno' istražuje: koliko su građani spremni zažmiriti na određene stvari i do koje mjere oni vještiji među političarima to uporno iskorištavaju?

Priča o Šibenskom TLM-u dobro je poznata već 20 godina. Država je prodala tvrtku uz obavezna ulaganja u nju, koja se ipak nisu dogodila. Dogodili su se dugovi, gasila se proizvodnja, a radnici su ostali bez plaća. Prije nekoliko tjedana uhićen je bivši član uprave i raspisana je tjeralica za bivšim vlasnicima. Zašto je moralo proći 20 godina da se stvari pomaknu s mrtve točke? Gledatelji imaju priliku doznati u 'Provjerenom'.

'Provjereno' donosi toplu priču o profesoru koji je za svoj rad dobio najveće priznanje i nagradu. Nakon što je video o oproštajnom govoru njegovih studenata postao viralan i mnogima natjerao suze na oči, ekipa emisije nije odoljela upoznati ga i čuti njegovu stranu priče.

Novinari 'Provjerenog' donose priču o 23-godišnjaku koji je zarobljen u tijelu tinejdžera. Umjesto tereta, taj nedostatak okrenuo je na pozitivu. Slučajno je zalutao na kazališnu predstavu koja mu je potpuno promijenila život!

Provjereno gledajte sutra u 22:00h na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju