Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Prijeti li nam kolaps zdravstvenog sustava? Objavljujemo audio snimku sastanka liječnika u KB Dubravi! 'Nemamo prostora, opreme, ni liječnika, respiratora.' Za Provjereno progovaraju liječnici, pacijenti, ali i bivši šef Povjerenstva za kvalitetu!Ekskluzivno iz Nagorno – Karabakha! Jedina hrvatska kamera u trenutačno najvećem ratnom žarištu na svijetu! Fotoreporter Zoran Marinović izvještava o dosad neviđenom sukobu – tehnološkom ratu koji se vodi dronovima i bespilotnim letjelicama.

Kako se izvlače novci iz državne firme? Dodaci na plaću – 150%, dvostruku ugovori o radu pa onda i dvostruka plaća! A kako se ispituju nalazi? 'Dobijete krv, krv bacite u smeće, nalaz napišete i to dobijete plaćeno!'Istražujemo kriminalne radnje u Hrvatskom Veterinarskom Institutu.

U vremenima kad se sve vrti oko virusa, ispričat ćemo vam priču o jednoj posebnoj djevojčici i violinistu. Svakodnevno, u zagrebačkoj Jurišićevoj, oni mame osmijehe na licima građana. U ova teška vremena, Melani i Ivo podsjetit će vas da nam usprkos distanci, srca trebaju biti bliža nego ikad! 

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju