'Provjereno' istražuje: gdje je granica i vrijede li isti kriteriji za sve?

Je li opravdana kazna navijačima koji su napali Janicu Kostelić? Hrvatski javni prostor, kako virtualni, tako i onaj stvarni, vrve uvredama, pa i prijetnjama. Što na sve ovo kažu ljudi koji su sami na udaru kritike i fizičkih napada poput Ante Tomića? 'Provjereno' istražuje: gdje je granica i vrijede li isti kriteriji za sve?

Priča o Šibenskom TLM-u dobro je poznata već 20 godina. Država je prodala tvrtku uz obavezna ulaganja u nju, koja se ipak nisu dogodila. Dogodili su se dugovi, gasila se proizvodnja, a radnici su ostali bez plaća. Prije nekoliko tjedana uhićen je bivši član uprave i raspisana je tjeralica za bivšim vlasnicima. Zašto je moralo proći 20 godina da se stvari pomaknu s mrtve točke? Gledatelji imaju priliku doznati u 'Provjerenom'.

Redakciji 'Provjerenog' javio se poslodavac za kojim je raspisana tjeralica zbog trgovine ljudima. Tvrdi: „Radnici lažu, nisam ih ja lancima vezao!“ 'Provjereno' donosi i njegovu stranu priče!


 

Poznati nogometaš Nikola Pokrivač provodi najteže trenutke svoga života okružen obitelji i prijateljima. Transplantacija matičnih stanica podudarnog donatora ono je što mu može spasiti život. Dok je akcija prikupljanja u tijeku, Nikola je odvojio dio svoga vremena za razgovor s ekipom 'Provjerenog'.


Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak 15. lipnja u 22:00 sati na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju