Zamijenio ju je za školarku i nudio joj 50 kuna za ljubljenje.

Imao je 12 godina kada ga je svećenik prvi put seksualno iskoristio! Dvadeset godina poslije pojavljuje se svjedok na sudu koji tvrdi: “Svi u nadbiskupiji znali su za to, ali smo dobili naredbu od nadbiskupa Srakića da o tome šutimo.” Ekipa ‘Provjerenog’ istražuje: pokušava li Crkva zataškati zločin?

Snimajući priču ispred škole, novinarka ‘Provjerenog’ postala je meta predatora. Zamijenio ju je za školarku i nudio joj 50 kuna za ljubljenje, a sve su snimile kamere ‘Provjerenog', uključujući priznanje o tome što radi maloljetnim djevojčicama oko škole! Novinari emisije zatim su pozvali policiju.

Histerična, prosta, baca šprice i vrijeđa ih! ‘Provjereno’ donosi priču o optužbama na račun liječnice sisačke bolnice, zbog koje su medicinske sestre na masovnom bolovanju.

‘Provjereno’ donosi priču obitelji Herak koja vraća vjeru u ljude - svi su se ujedinili kako bi tročlanoj obitelji sagradili novi dom. Međutim, kraj puta još je daleko.

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte u četvrtak, 28. rujna u 22:00 sata na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju