''Provjereno' donosi nastavak priče čovjeka s Raba, čiji identitet nije poznat i žene koja vjeruje da je njen davno nestali brat.

Perica s Raba, čija je priča dotaknula hrvatsku javnosti i koji za državu ne postoji, možda ima obitelj kojoj sve ove godine neizmjerno nedostaje. Službeno se vodi kao NN osoba, nema ime, prezime, matični broj, a pronađen je u vrijeme koje se poklapa s nestankom druge osobe.



Nakon što je u Provjerenom pogledala priču o Perici, redakciji se javila osoba koja vjeruje da je on njezin nestali brat koji je nestao dva tjedna prije nego što je Perica pronađen kako luta. On je, baš kao i Perica imao mentalne poteškoće. Sramio se u društvu nepoznatih ljudi, ograničeno je komunicirao, što se poklapa s Peričinim karakterom.

Prošlo je gotovo četiri desetljeća od nestanka. Je li Perica nestali brat ili netko drugi? Odakle je stigao i što mu se točno dogodilo? Neuspješno se pokušava utvrditi već 36 godina... Je li nakon toliko vremena pronađena Peričina obitelj, bit će uskoro poznato! Naime, novinar 'Provjerenog' DNK uzorak odnio je u laboratorij.


Cijeli prilog gledatelji mogu pogledati večeras u 22:40 u emisiji 'Provjereno', a priču o dokazivanju moguće povezanosti obitelji i Perice donosi nam novinar 'Provjerenog' Ivan Čorkalo.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju