Po kući joj se lijepi katran i ona se razboljela, a sve to zbog, tvrdi, obližnje cementare!

Po kući joj se lijepi katran i ona se razboljela, a sve to zbog, tvrdi, obližnje cementare! Raspitivala se, pisala ministarstvima, kontaktirala stručnjake u Ruđeru Boškoviću u Zagrebu i svi je uvjeravaju da je to otrovno, kancerogeno i zabranjeno. Kako je onda moguće da cementara radi, a nema čak ni uporabnu dozvolu?


Progovorile su o onome o čemu se inače šuti: o mitu u zdravstvu! Doktor je tražio 1500 eura mita kako bi joj ubrzao dolazak na operaciju, otkriva jedna sugovornica ekipi Provjerenog. Druga kaže da joj je liječnik nakon zahvata pružio papirić gdje traži tisuću eura i četvrtinu odojka.

POGLEDAJTE NAJAVU:


Ekipa Provjerenog uhvatila je lopova na djelu! Sve je više prevaranata koji prodaju navodne dojave o ishodima sportskih natjecanja na kladionicama. Novinarka Provjerenog uplatila je 750 kuna, a zatim je ekipa Provjerenog pratila utakmicu na koju se kladila. Kako se ponio prevarant, kako kladionica, a kako ministarstvo financija?


Ona je majka hrabrost. Ima 28 godina i petero djece iz sretnog braka koji je trajao dok ih smrt nije rastavila. Suprug je prošle godine poginuo u prometnoj nesreći ispred kuće, a Maja ga je izvlačila iz automobila. Težak život kakav je Maja imala, onaj kakvog je htjela poštedjeti svoju dječicu, sada se i njima događa… sudbina je nije štedjela.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju