Povodom presude koja je zgrozila javnost ekipa Provjerenog razgovarala je sa sudionicima nesreća koje je izazvao Tomislav Horvatinčić izazvao.

Povodom presude koja je zgrozila javnost ekipa Provjerenog razgovarala je sa sudionicima nesreća koje je također Horvatinčić izazvao. Ekskluzivno samo za Provjereno progovorila je unuka kojoj je prije 35 godina usmrtio baku te bračni par u čiji se auto s dvoje djece također zabio Horvatinčić. Provjereno istražuje: je li mu ikada izdana zabrana upravljana motornim vozilima?


Kako izgleda karcinom? Znaju to oni koji gledaju smrt u oči- patolozi. Pred kamerama Provjerenog pokazali su kako određuju od čega je netko umro. Jesu li poput junaka američkih serija?


Provjereno donosi zanimljiv eksperiment - u prvoj situaciji muškarac tuče ženu, a u drugoj žena muškarca. Pogledajte je li tko stao u obranu jačem spolu? Jeste li znali da od ukupnog broja kaznenog djela nasilja u obitelji u prošloj godini čak 328 žrtava su muškarci! A jedan od njih je i Nenad čija bivša supruga ima zabranu pristupa.


Najveća YouTube zvijezda današnjice Vitaly Zdorovetskiy koji na svom Youtubu kanalu ima preko milijardu pregleda i 9 milijuna pretplatnika došao je u Hrvatsku a samo pred kamerama Provjerenog Hrvatima je smjestio podvalu!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju