Pedrov izazov neće biti jedini s kojim će se natjecatelji susresti u sedmoj epizodi.

Natjecatelji 'Plesa sa zvijezdama' zaključno sa šestom epizodom koja je iza nas stigli su na pola puta svoje plesne avanture u showu, a prošlotjedna emisija potvrdila je da plesni parovi napreduju punom parom! U showu je ostalo osam parova, a kako natjecanje odmiče, tako i njihovi plesni izazovi postaju sve zahtjevniji. Kandidati su se već navikli da odmah po završetku jedne epizode kreću s intenzivnim pripremama za drugu, a da njihov tempo bude još dinamičniji pobrinuo se prošlogodišnji pobjednik Pedro Soltz koji je upleo svoje prste ne bi li parovima pripremio posebno iznenađenje. Naime, tema nadolazeće emisije je 'Pedrov izazov', a sudeći prema njegovoj najavi, pred nama je uzbudljiva i zanimljiva epizoda.

„Pripremio sam plesne korake za sve parove i ne samo to – birat ću i plesove. Čekam vas u dvorani, bit će gušt!“, najavio je Pedro koji će dodijeliti dva dodatna boda onom plesnom paru koji po njegovom mišljenju najbolje ispuni zadani izazov.

U nedjelju ćemo od plesnih stilova vidjeti dva tanga, dvije rumbe, dva jivea i sambu, a Pedrov izazov neće biti jedini s kojim će se natjecatelji susresti u sedmoj epizodi. S obzirom na to da je u natjecanju ostao paran broj plesnih parova, na kraju emisije vidjet ćemo kako se kandidati snalaze u timskom izazovu. Plesni parovi bit će podijeljeni u dva tima, a o sastavu svakog tima odlučivat će kandidati koji su u prošloj emisiji ostvarili najveći broj bodova. Za jedan tim, članove će birati Mario Mandarić, dok će drugi tim predvoditi Daria Lorenci Flatz, a po završetku oba nastupa žiri će ocijeniti njihove timske izvedbe. Jedna skupina plesat će tango, druga cha cha cha, a tko će se najbolje snaći u nadolazećim izazovima doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju