Nakon što je dva puta ove godine pobjeđivao Conora McGregora, Dustinu Poirieru se nakon dvije i pol godine ponovno ukazala prilika da osvoji pojas prvaka lake kategorije. No, njega drži sjajni Brazilac Charles Oliveira…

 U posljednjem ovogodišnjem Lucky Punchu, koji je na rasporedu u srijedu u 20 sati na portalu gol.hr, najavljuje se spektakularni UFC 269. Gledatelje u studiju čeka standardni trojac: Vlado Boban, Igor Pokrajac i Zelg Galešić.

Uz priloge o UFC 269, koji ima čak dvije bitke za titule jer najbolja svjetska borkinja Amanda Nunes ponovno je u akciji protiv Julianne Pene, u glavnom djelu programa možete pratiti čitav niz sjajnih mečeva.
Lucky Punch analizirat će taktičke postavke Oliveire i Poiriera u MMA školi, a poseban naglasak bit će na sjajnom argentinskom velterašu Santiagu Ponzibiniju.

Stručni sukomentatori dat će svoje prognoze svih parova, uz najbolje koeficijente kladionica i načine završetaka mečeva.

Dakako tu su i domaće teme: velika pobjeda Ivana Erslana protiv Henriquea da Silve u Osijeku. Erslan je upisao najveću pobjedu karijere i možda kupio ulaznicu za UFC.

Osim Erslana, slavili su i drugi hrvatski borci, a naravno zaključena je i druga sezona Armagedona kojoj će također posvetiti vrijeme.

Budite uz novi Lucky Punch u srijedu u 20.30 sati na portalu gol.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju