Sve epizode najpopularnijih domaćih serija, emisija i informativnog programa na jednom mjestu!

Grupa Nova TV pokrenula je novu redizajniranu web stranicu glavnog kanala Nova TV – novatv.hr



Nova web stranica nudi inovativan pregled svih informacija koje Nova TV inače donosi gledateljima kroz informativni i zabavni program, a pregled TV rasporeda postaje još jednostavniji i brži. Ujedno je moguće upoznati grupu Novu TV kroz korporativne stranice na kojima se nalaze informacije o društveno odgovornom poslovanju te redakciji informativnog programa koja svakodnevno kreira zanimljiv i vjerodostojan sadržaj za gledatelje ove najgledanije televizijske postaje u zemlji.

Korisnicima web stranice, novatv.hr postaje mjesto na kojem mogu pronaći informacije o programu, TV rasporedu, formatima zabavnog programa, sinopsisima serija, informativnom programu, ali i mjesto na kojem će ujedno dobiti informaciju o mogućnosti gledanja domaćih propuštenih sadržaja na Nova Plus usluzi, odnosno serija prije emitiranja na televiziji i stranih sadržaja na OYO usluzi.

 

Nova Plus potpuno je nova usluga koja je besplatna za korištenje, a omogućuje gledanje propuštenih serija i emisija Nove TV i Doma TV-a. U sklopu usluge dostupni su sadržaji serija domaće produkcije poput 'Kud puklo da puklo', 'Lud zbunjen normalan', 'Samo ti pričaj', središnjih informativnih emisija Nove TV – 'Dnevnik' i 'Vijesti u 17', istraživački magazin 'Provjereno' te najpopularnije emisije zabavnog programa poput 'IN magazina', 'Supertalenta', 'Celebrity MasterChefa', 'Okusi Hrvatske', 'Bez kočnica', 'Informera'.

Sadržaji dostupni na Nova Plus usluzi ovise o trenutnom programu Nove TV i Doma TV-a, a sve epizode su na Nova Plus usluzi dostupne tjedan dana od emitiranja.


Za one koji žele gledati i ostale serije, čak prije emitiranja na televiziji, i dalje to mogu kroz OYO uslugu. Kreiranjem vlastitog rasporeda moguće je gledati više od 50 domaćih i stranih serija, čak i prije nego što se emitiraju na televiziji. A dostupni su i dječji sadržaji za najmlađe te gotovo 240 filmova za cijelu obitelj bez ijedne reklame. Kategorije na novoj web stranici osmišljene su da svakom korisniku omoguće uvijek nov i zanimljiv sadržaj. U kategoriji Zanimljivosti nalaze se uvijek interesantni članci iz niza portala koje Nova TV okuplja u svojoj internetskoj grupi, dok ostale kategorije prate jednako novitete, zanimljivosti i inovacije koje Nova TV konstantno uvodi. Grupa Nova TV multimedijska je platforma koja na ovaj način dodatno potvrđuje sinergiju najgledanije televizije u Hrvatskoj i njene sve snažnije multimedijalne platforme i važnosti interneta.

novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju