Saša je prvi duelist.

Odabir prvog duelista bio je poprilično napet. I Edita i Saša u jednom trenutku imali su jednak broj šibica te je Aničina bila odlučujuća koja je odredila da je Saša prvi duelist. „Farmere sam gledao sa smješkom dok su mi davali šibice, pogotovo Srećka jer je prvi put bio iskren na ovoj farmi. Rekao mi je prije toga: idi u arenu i bori se, pobijedi i izbaci ljude koji nisu potrebno ovdje. Ostatak, dvolični su, cijeli tjedan se dogovaraju. Moj obraz ostat će čist, a njihov neće.“, rekao je Saša sretan što se Jurici, Robertu, Kristini i Ozrenu izjalovio plan te je on postao pvi duelist. „Grdno su se zeznuli, ja ću im sada pokazati svoje prave zube!“, poručio je Saša.



Edita je, kaže, uvjerena u Sašinu pobjedu u areni i sretna je što se plan druge grupe nije realizirao. „Mislim da se nakon ovoga izbora pokazalo da dečki na farmi nisu toliki frajeri kako se predstavljaju, ali očito je da su im planovi propali, jer sad nakon ovoga tjedna počinju pucati lagano.“, zaključila je. Pogledajte kako je izgledao njihov razgovor u kućici za dueliste: 




Iako ga nije očekivao, Saša je dobio jedini pismo po poštaru. „Nisam očekivao pismo. Stvarno sam ostao šokiran. Tresle su mi se ruke i bio sam u strahu.“, kazao je Saša, a nakon što je pročitao pismo koje mu je obitelj poslala, preplavile su ga emocije. „Bilo mi je bitno da su svi dobro i da su mi podrška. Sada me apsolutno ništa neće spriječiti ka cilju.“, dodao je. Svoje pismo pokazao je Editi koja je bila jako sretna zbog njega. „Uz nju se osjećam snažnije pošto mi je jako velika potpora ovdje na farmi. Kada je Edita sa mnom, daje mi tu energiju da idem naprijed.“, rekao je.



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju